TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Zenith

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Zenith

Mesaj zakhaev » 05 Ara 2009, 23:03

Nicky Nick yazdı:Zenith Class Moonphase Grande Date

Merhaba merakımı gidermek adına fiyatı nedir bu saatin?
Kullanıcı avatarı
zakhaev

Mesaj nickynick » 06 Ara 2009, 23:20

zakhaev yazdı:

merhaba merakımı gidermek adına fiyatı nedir bu saatin

Sizin için araştırdım ama tam bir sonuca ulaşamadım. Ama tahmini bir rakam vermek gerekirse 7500-12000 Dolar aralığında oldugunu tahmin ediyorum
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj zakhaev » 06 Ara 2009, 23:29

Nicky Nick yazdı:
zakhaev yazdı:

merhaba merakımı gidermek adına fiyatı nedir bu saatin

Sizin için araştırdım ama tam bir sonuca ulaşamadım. Ama tahmini bir rakam vermek gerekirse 7500-12000 Dolar aralığında oldugunu tahmin ediyorum

Merhaba zahmet oldu cok tesekkurler. Son resimde saati sizin kolunuzda sandim o yuzden sordum. :flute:
Kullanıcı avatarı
zakhaev

Mesaj nickynick » 06 Ara 2009, 23:39

@zakhaev

Umarım dua yerine geçer :)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj zakhaev » 07 Ara 2009, 15:20

Nicky Nick yazdı:@zakhaev

Umarım dua yerine geçer :)

Insallah daha iyileri sizin olur
Kullanıcı avatarı
zakhaev

Mesaj Egunns » 08 Ara 2009, 16:05

Bu Zenith'in niye takvim yeri olması gerektiği yerlerin birinde değil. Mesela 4'e paralel hafif çapraz pencere aşılabilirmiş marka logosu da ortaya çekilebilirmiş; bunu genelde JLC, marka logosunu olunmadık asimetrik yerlere koyuyor, ben hiç beğenmiyorum..

ONUR.. PO hakikaten çok güzel bir saat.. Galiba sana 45.5 luk oluyordu ki bazı yorumlarında saatin çok ağır olduğunu yazmıştın..bu sana ileride sorun çıkaracaksa bu saatten vazgeç derim, ben aynı hatayı bir çok defa yaptım, eskiden bir Pierre Cardine'e vurulup direk almıştım. Rolex tarzı, pilliydi ama müthiş bir tasarımı vardı, bir kaç ay çok severek taktım, sonra yine deri kordonlar kafamda canlanmaya başladı ağırlığı yüzünden, deri taktım, fena olmadı ama saatin özgünlüğü gitti; saat babama postalandı :) Aldığım Seiko'da da aynı sorun var, bazen deri yapsam mı diye düşünüyorum. Orient'im keza öyle, bayılarak aldım neden sonra anladım ki saat çok ağır ve beni yordu, deri taktırabilnek için çok uğraştım, taktılar, güzel oldu ama orjinal gibi durması mümkün değil. Benim fikrim metal kordonlu tasarımlar o saatin kasasına uyumlu olarak üretiliyor, kasanın devamı niteliğinde oluyor ve bütünlük sağlıyor; yani deri takmak tek çözüm değil;
ha PO'nun orjinal derilisi de var, hiç problem olmaz diyorsan PO güzel saat ama Zenith de güzel :) ; Bir de Longines diverler var, Longines markasını diver tanımıyla pek bağdaştıramasam da güzel diverlerı var ve fiyatlar makul.
Commander Chronograph,Mido
Kullanıcı avatarı
Egunns

Mesaj polemik » 08 Ara 2009, 20:45

Durum şöyle: PO'nun ağırlığı fazla ama benim için sorun yaratacak düzeyde değil. Biraz daha hafif olsaydı tabi ki daha güzel olurdu. Ama ağırlık benim için sıkıntı değil. Sadece bir haftalık bir alışma süreci olacaktır.

Longines Diver'ı denedim geçenlerde. Çok güzel bir saat, ama llk lüks saatim olmasını isteyecek kadar beğenmedim. Ama ikinci ya da üçüncü saatimi alacak olsaydım, şimdi gidip alırdım.

:)

Zenith çok güzel ama canlısını hala göremedim. Görsem bile ciddi bir fiyat sıkıntısı var.
Kullanıcı avatarı
polemik

Mesaj vervito » 08 Ara 2009, 22:10

1969-2009 el primero'lardan hala gelmedi değil mi türkiyeye? Onur, geldiğinde senin haberin olur herhalde, duyurmayı unutma. alacağımdan değil de sadece gidip bakıp şarkısını dinlemek istiyorum :)
vervito

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 219 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners