8200 mekanizma mi abi bu?
SM-A055F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
8200 mekanizma mi abi bu?
prx yazd覺:8200 mekanizma mi abi bu?
SM-A055F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Biraz nasip ii sn.d.m[emoji106]
mturann yazd覺:Gedikoglu61 yazd覺:Bu rakamlara bakt覺覺mda ger癟ekten maaallah diyorum. 羹nk羹 benim Orient Ray 2 saatim +19 dolaylar覺nda iken Orient Star Diver saatim ise +14 civarlar覺nda.
Orient Stardan daha iyi bir sonu癟 beklenirdi
depechemode yazd覺:mturann yazd覺:Gedikoglu61 yazd覺:Bu rakamlara bakt覺覺mda ger癟ekten maaallah diyorum. 羹nk羹 benim Orient Ray 2 saatim +19 dolaylar覺nda iken Orient Star Diver saatim ise +14 civarlar覺nda.
Orient Stardan daha iyi bir sonu癟 beklenirdi
Ben de 癟ok a覺rd覺m. Benim yukar覺da paylat覺覺m 繹zellikle japon markalarda kullan覺lan Nh34 mekanizma +2 seviye ile COSC sertifikal覺 saatlere neredeyse meydan oluyor. Baz覺 miyota mekanizmalarda ayn覺 ekilde. Orient Star enfazla tissot gibi +5 lerde olmas覺 gerekir. Garantisi devam ediyorsa ayarlat覺labilir diye d羹羹n羹yorum. Ayn覺 ekilde prx 羹yemizin seiko5 +1 imi. Benim ayn覺 seiko da -4/-6 larda (nce -15 i g繹rd羹m ancak kulland覺k癟a oturdu.). Bu bal覺k alt覺nda daha fazla payla覺m bekliyorum inallah.
imendifer yazd覺:Gedikoglu61 yazd覺:Bu rakamlara bakt覺覺mda ger癟ekten maaallah diyorum. 羹nk羹 benim Orient Ray 2 saatim +19 dolaylar覺nda iken Orient Star Diver saatim ise +14 civarlar覺nda.
襤ki tane seiko 5 alm覺t覺m ge癟en sene biri g羹nde 30 saniye ileri gidiyordu seiko ya g繹nderdim ayarlad覺lar g羹nde 4 saniye geri kal覺yordu. Dieri g羹nde 4 saniye geri kalmayla balad覺 her takt覺覺mda biraz daha artt覺 6 ay sonra g羹nde 12 saniye geri kal覺yordu. Birazda bu y羹zden soudum saatlerden ikisinide elden 癟覺kartt覺m. Yabanc覺 forumlara bakt覺覺mda powermatic 80 lerin zaman tutma konusunda 癟ok baar覺l覺 olduunu g繹rd羹m. uanda iki tane tissot otomatik saatim var zaman tutmalar覺 癟ok iyi. Seiko 5 lerde baz覺 saatler iyi zaman tutsada tissot kadar her modelde deil, ger癟i seiko 5 in b繹yle bir iddias覺da yok +40 -25 saniye g羹nl羹k sapma oran覺 vermiler.
Gedikoglu61 yazd覺:imendifer yazd覺:Gedikoglu61 yazd覺:Bu rakamlara bakt覺覺mda ger癟ekten maaallah diyorum. 羹nk羹 benim Orient Ray 2 saatim +19 dolaylar覺nda iken Orient Star Diver saatim ise +14 civarlar覺nda.
襤ki tane seiko 5 alm覺t覺m ge癟en sene biri g羹nde 30 saniye ileri gidiyordu seiko ya g繹nderdim ayarlad覺lar g羹nde 4 saniye geri kal覺yordu. Dieri g羹nde 4 saniye geri kalmayla balad覺 her takt覺覺mda biraz daha artt覺 6 ay sonra g羹nde 12 saniye geri kal覺yordu. Birazda bu y羹zden soudum saatlerden ikisinide elden 癟覺kartt覺m. Yabanc覺 forumlara bakt覺覺mda powermatic 80 lerin zaman tutma konusunda 癟ok baar覺l覺 olduunu g繹rd羹m. uanda iki tane tissot otomatik saatim var zaman tutmalar覺 癟ok iyi. Seiko 5 lerde baz覺 saatler iyi zaman tutsada tissot kadar her modelde deil, ger癟i seiko 5 in b繹yle bir iddias覺da yok +40 -25 saniye g羹nl羹k sapma oran覺 vermiler.
Hocam ben ahsen dalg覺癟 saatlerini 癟ok seviyorum. Malum, Japonlar da bu ii iyi yap覺yor. Ula覺labilir fiyatta otomatik dalg覺癟 saati denince akl覺m覺za Seiko ya da Orient geliyor. Ancak bundan sonra bir saat alacak olsam kesinlikle bir Swiss Made olacakt覺r.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], kesikparmak ve 230 misafir
|