Jelatinli ii i癟in bence girmeyin saat bu sizin ile yalan覺p y覺pranmal覺 sonu癟ta sizden deerli deil ki siz gergin y覺pran覺yorsunuz bu kadar k覺r覺ma kendimize yapm覺yoruz
G羹le g羹le gullan覺n
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
esahinkul yazd覺:hay覺rl覺s覺 olsun g羹zel zamanlar覺 g繹stersin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jugadorian yazd覺:Hay覺rl覺s覺 olsun, hep g羹zel zamanlar g繹stersin..
volkifb yazd覺:襤yi g羹nlerde kullan覺n
Mtn yazd覺:G羹le g羹le kullan覺n
Heesh yazd覺:Saat en basic en al覺n覺cak g羹zel boyutta ben kermit癟iyim ger癟i de almayaca覺m覺z i癟in omega koval覺yoruzonda da 50mm lug var 47 mm Pam bilekde nas覺l durur bilemedim art覺k b羹y羹k saatler biraz abart覺 gibi
Jelatinli ii i癟in bence girmeyin saat bu sizin ile yalan覺p y覺pranmal覺 sonu癟ta sizden deerli deil ki siz gergin y覺pran覺yorsunuz bu kadar k覺r覺ma kendimize yapm覺yoruz
G羹le g羹le gullan覺n
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
cihanmert yazd覺:G羹zel g羹nlerde kullan覺n
cagdasm yazd覺:En ikonik saat modellerinden biri hay覺rl覺 olsun
Mi Note 10 Lite cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
trgy yazd覺:Tebrikler, g羹zel anlar覺n覺za elik etsin.
Kermit i癟in maddiyat覺m覺z yokblumenberg yazd覺:esahinkul yazd覺:hay覺rl覺s覺 olsun g羹zel zamanlar覺 g繹stersin
Sent from my iPhone using TapatalkJugadorian yazd覺:Hay覺rl覺s覺 olsun, hep g羹zel zamanlar g繹stersin..volkifb yazd覺:襤yi g羹nlerde kullan覺nMtn yazd覺:G羹le g羹le kullan覺nHeesh yazd覺:Saat en basic en al覺n覺cak g羹zel boyutta ben kermit癟iyim ger癟i de almayaca覺m覺z i癟in omega koval覺yoruzonda da 50mm lug var 47 mm Pam bilekde nas覺l durur bilemedim art覺k b羹y羹k saatler biraz abart覺 gibi
G羹le g羹le gullan覺n
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildicihanmert yazd覺:G羹zel g羹nlerde kullan覺ncagdasm yazd覺:En ikonik saat modellerinden biri hay覺rl覺 olsun
Mi Note 10 Lite cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderilditrgy yazd覺:Tebrikler, g羹zel anlar覺n覺za elik etsin.
癟ok teekk羹r ediyorum herkese iyi dilekleri i癟in, saatseverler birbirini en iyi anlar.
kermit de cok g羹zel neden alm覺yorsunuz?
bu arada yak覺n arkada覺mda two tone rolex vard覺, saati havaliman覺nda 癟almaya 癟al覺m覺lar ve yere atm覺lar, yaanm覺l覺覺 y羹z羹nden almad覺m
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 315 misafir
|