Jelatinli işi için bence girmeyin saat bu sizin ile yaşlanıp yıpranmalı sonuçta sizden değerli değil ki siz gergin yıpranıyorsunuz bu kadar kırıma kendimize yapmıyoruz
Güle güle gullanın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
esahinkul yazdı:hayırlısı olsun güzel zamanları göstersin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jugadorian yazdı:Hayırlısı olsun, hep güzel zamanlar göstersin..
volkifb yazdı:İyi günlerde kullanın
Mtn yazdı:Güle güle kullanın
Heesh yazdı:Saat en basic en alınıcak güzel boyutta ben kermitçiyim gerçi de almayacağımız için omega kovalıyoruzonda da 50mm lug var 47 mm Pam bilekde nasıl durur bilemedim artık büyük saatler biraz abartı gibi
Jelatinli işi için bence girmeyin saat bu sizin ile yaşlanıp yıpranmalı sonuçta sizden değerli değil ki siz gergin yıpranıyorsunuz bu kadar kırıma kendimize yapmıyoruz
Güle güle gullanın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cihanmert yazdı:Güzel günlerde kullanın
cagdasm yazdı:En ikonik saat modellerinden biri hayırlı olsun
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
trgy yazdı:Tebrikler, güzel anlarınıza eşlik etsin.
Kermit için maddiyatımız yokblumenberg yazdı:esahinkul yazdı:hayırlısı olsun güzel zamanları göstersin
Sent from my iPhone using TapatalkJugadorian yazdı:Hayırlısı olsun, hep güzel zamanlar göstersin..volkifb yazdı:İyi günlerde kullanınMtn yazdı:Güle güle kullanınHeesh yazdı:Saat en basic en alınıcak güzel boyutta ben kermitçiyim gerçi de almayacağımız için omega kovalıyoruzonda da 50mm lug var 47 mm Pam bilekde nasıl durur bilemedim artık büyük saatler biraz abartı gibi
Güle güle gullanın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildicihanmert yazdı:Güzel günlerde kullanıncagdasm yazdı:En ikonik saat modellerinden biri hayırlı olsun
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderilditrgy yazdı:Tebrikler, güzel anlarınıza eşlik etsin.
çok teşekkür ediyorum herkese iyi dilekleri için, saatseverler birbirini en iyi anlar.
kermit de cok güzel neden almıyorsunuz?
bu arada yakın arkadaşımda two tone rolex vardı, saati havalimanında çalmaya çalışmışlar ve yere atmışlar, yaşanmışlığı yüzünden almadım
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 112 misafir
|