TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Gümrük Sınırı 30 Euro'ya Düşürüldü

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gümrük Sınırı 30 Euro'ya Düşürüldü.

Mesaj Eterna » 06 Ağu 2024, 14:50

Derici yazdı:
muratcan07 yazdı:Geçmiş olsun, yıllar geçse de bir daha bu sınır asla artmaz. Artık yurtdışı alışveriş hayal oldu. Bugün sipariş versek aliexpressden yetişir mi acaba :D
Ben verdim. Epeydir almak istediğim saati aldım. Normalde 15 güne kadar gelir diye düşünüyorum. Gelmese bile, belki sipariş tarihini baz alabilirler.. [emoji25]

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sipariş tarihi resmi gazete de kanunun yayınlamasından sonra ise bir anlamı olmayacaktır. Umarım 15 güne gelir hiç oaray kalmayız.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj LynXMaSTeR » 06 Ağu 2024, 15:06

sipariş tarihinin çok bi önemi olmayacaktır, eğer aldığınız ürün 15 gün sonra gümrüğe giriş yaparsa o gün mevcut düzenleme üzerinden değerlendirilir. eğer 30€ üzerindeyse geçmiş olsun, bi ton masraf çıkacak, altında ise ek vergiyi tahsil edeceklerdir.
Kullanıcı avatarı
LynXMaSTeR

Mesaj Eterna » 06 Ağu 2024, 15:19

LynXMaSTeR yazdı:sipariş tarihinin çok bi önemi olmayacaktır, eğer aldığınız ürün 15 gün sonra gümrüğe giriş yaparsa o gün mevcut düzenleme üzerinden değerlendirilir. eğer 30€ üzerindeyse geçmiş olsun, bi ton masraf çıkacak, altında ise ek vergiyi tahsil edeceklerdir.

Bence de öyle olacak. (İkinci olarak buraya yorum yapmıştım, bu cümlemi siliyorum. çok sinirliyim çünkü bu rezilliklere. Yanlış bir yorum yapmak istemiyorum.)
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj morningstar » 06 Ağu 2024, 17:08

Derici yazdı:
muratcan07 yazdı:Geçmiş olsun, yıllar geçse de bir daha bu sınır asla artmaz. Artık yurtdışı alışveriş hayal oldu. Bugün sipariş versek aliexpressden yetişir mi acaba :D
Ben verdim. Epeydir almak istediğim saati aldım. Normalde 15 güne kadar gelir diye düşünüyorum. Gelmese bile, belki sipariş tarihini baz alabilirler.. [emoji25]

Normalde 7-8 gün e gümrüğe girmiş oluyor.Herhangi bir yoğunluk olmaz ise rahatlıkta elinize ulaşır diye tahmin ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
morningstar

Mesaj muratcan07 » 06 Ağu 2024, 20:01

morningstar yazdı:
Derici yazdı:

Normalde 7-8 gün e gümrüğe girmiş oluyor.Herhangi bir yoğunluk olmaz ise rahatlıkta elinize ulaşır diye tahmin ediyorum

2 tane istediğim homage saat vardı verdim bakalım siparişi. Birisi 28 birisi 24 ağustos gösteriyor teslimat tarihini. Umarım sorun yaşamam.
Kullanıcı avatarı
muratcan07

Mesaj MacGyver » 07 Ağu 2024, 15:18

muratcan07 yazdı:
morningstar yazdı:
Derici yazdı:

2 tane istediğim homage saat vardı verdim bakalım siparişi. Birisi 28 birisi 24 ağustos gösteriyor teslimat tarihini. Umarım sorun yaşamam.

kargoya verdikten sonra yaklaşık 1 hafta sonra gümrüğe ulaşıyor. yani kargoya verdilerse yeterli vakit var gibi görünüyor.

ama yine de sorun olmayacağına %100 emin olsam ben de son bir saat daha alırdım belki... :)
Kullanıcı avatarı
MacGyver

Mesaj MacGyver » 07 Ağu 2024, 15:20

Derici yazdı:

Türkiye gümrüğüne giriş tarihi önemlidir. sipariş tarihi, kargolama tarihi vs. gümrüğü ilgilendirmez.
Kullanıcı avatarı
MacGyver

Mesaj MacGyver » 07 Ağu 2024, 15:21

Solestar yazdı:Homage saatlerle hobiye tutunuyorduk onu da çok gördüler.

gerçekten öyle oldu ya... çinli saatler bile çok görüldü bize...
Kullanıcı avatarı
MacGyver

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners