Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Eterna » 06 Ağu 2024, 14:50
Derici yazdı:muratcan07 yazdı:Geçmiş olsun, yıllar geçse de bir daha bu sınır asla artmaz. Artık yurtdışı alışveriş hayal oldu. Bugün sipariş versek aliexpressden yetişir mi acaba

Ben verdim. Epeydir almak istediğim saati aldım. Normalde 15 güne kadar gelir diye düşünüyorum. Gelmese bile, belki sipariş tarihini baz alabilirler.. [emoji25]
21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sipariş tarihi resmi gazete de kanunun yayınlamasından sonra ise bir anlamı olmayacaktır. Umarım 15 güne gelir hiç oaray kalmayız.
-

Eterna
-
-
LynXMaSTeR » 06 Ağu 2024, 15:06
sipariş tarihinin çok bi önemi olmayacaktır, eğer aldığınız ürün 15 gün sonra gümrüğe giriş yaparsa o gün mevcut düzenleme üzerinden değerlendirilir. eğer 30€ üzerindeyse geçmiş olsun, bi ton masraf çıkacak, altında ise ek vergiyi tahsil edeceklerdir.
-

LynXMaSTeR
-
Eterna » 06 Ağu 2024, 15:19
LynXMaSTeR yazdı:sipariş tarihinin çok bi önemi olmayacaktır, eğer aldığınız ürün 15 gün sonra gümrüğe giriş yaparsa o gün mevcut düzenleme üzerinden değerlendirilir. eğer 30€ üzerindeyse geçmiş olsun, bi ton masraf çıkacak, altında ise ek vergiyi tahsil edeceklerdir.
Bence de öyle olacak. (İkinci olarak buraya yorum yapmıştım, bu cümlemi siliyorum. çok sinirliyim çünkü bu rezilliklere. Yanlış bir yorum yapmak istemiyorum.)
-

Eterna
-
-
morningstar » 06 Ağu 2024, 17:08
Derici yazdı:muratcan07 yazdı:Geçmiş olsun, yıllar geçse de bir daha bu sınır asla artmaz. Artık yurtdışı alışveriş hayal oldu. Bugün sipariş versek aliexpressden yetişir mi acaba

Ben verdim. Epeydir almak istediğim saati aldım. Normalde 15 güne kadar gelir diye düşünüyorum. Gelmese bile, belki sipariş tarihini baz alabilirler.. [emoji25]
Normalde 7-8 gün e gümrüğe girmiş oluyor.Herhangi bir yoğunluk olmaz ise rahatlıkta elinize ulaşır diye tahmin ediyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

morningstar
-
muratcan07 » 06 Ağu 2024, 20:01
morningstar yazdı:Derici yazdı:muratcan07 yazdı:Geçmiş olsun, yıllar geçse de bir daha bu sınır asla artmaz. Artık yurtdışı alışveriş hayal oldu. Bugün sipariş versek aliexpressden yetişir mi acaba

Normalde 7-8 gün e gümrüğe girmiş oluyor.Herhangi bir yoğunluk olmaz ise rahatlıkta elinize ulaşır diye tahmin ediyorum
2 tane istediğim homage saat vardı verdim bakalım siparişi. Birisi 28 birisi 24 ağustos gösteriyor teslimat tarihini. Umarım sorun yaşamam.
-

muratcan07
-
MacGyver » 07 Ağu 2024, 15:18
muratcan07 yazdı:morningstar yazdı:Derici yazdı:muratcan07 yazdı:Geçmiş olsun, yıllar geçse de bir daha bu sınır asla artmaz. Artık yurtdışı alışveriş hayal oldu. Bugün sipariş versek aliexpressden yetişir mi acaba

2 tane istediğim homage saat vardı verdim bakalım siparişi. Birisi 28 birisi 24 ağustos gösteriyor teslimat tarihini. Umarım sorun yaşamam.
kargoya verdikten sonra yaklaşık 1 hafta sonra gümrüğe ulaşıyor. yani kargoya verdilerse yeterli vakit var gibi görünüyor.
ama yine de sorun olmayacağına %100 emin olsam ben de son bir saat daha alırdım belki...

-

MacGyver
-
MacGyver » 07 Ağu 2024, 15:20

Türkiye gümrüğüne giriş tarihi önemlidir. sipariş tarihi, kargolama tarihi vs. gümrüğü ilgilendirmez.
-

MacGyver
-
MacGyver » 07 Ağu 2024, 15:21
Solestar yazdı:Homage saatlerle hobiye tutunuyorduk onu da çok gördüler.
gerçekten öyle oldu ya... çinli saatler bile çok görüldü bize...
-

MacGyver
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, mturann ve 207 misafir