Hayırlı olsun akrep yelkovanı kılıç çizgisi verseler daha iyi olur bence dümdüz niye yapıyorlar ki?tek beğenmediğim yeridir.gs nin.
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vllkan yazdı:Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bu başlık altında sorabileceğimi düşündüm. Bir arkadaşım bir kaç ay içinde Japonya ya seyahate gitmeyi düşünüyor. Kendisinden bana Grand Seiko (SBGH273 ve SBGM221) almasını isteyeceğim. Alacağım ürünler ikinci el veya sıfır olabilir bu fiyatlarına bağlı olacak. Tecrübeli arkadaşlardan şunları öğrenmek istiyorum;
- İkinci el satan bildikleri mağazalar var mı?
-Ürün ikinci el bile olsa tax free den faydalanabiliyor muyuz ve oranı nedir?
- Acaba diyorum ürünleri Chorono24 den bulup iletişime geçsek ve direk o satıcıdan alsak daha mı mantıklı olur?
- Ve marka olarak başka isviçreli markalarda özellikle aklımda olan Breithling gibi marka düşünülebilinir mi?
Peşinen ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler
danGerfuLL yazdı:Birileri getirecekse saati bosverin, direkt bir Skyline çekin.
23021RAAEG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mancho yazdı:vllkan yazdı:Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bu başlık altında sorabileceğimi düşündüm. Bir arkadaşım bir kaç ay içinde Japonya ya seyahate gitmeyi düşünüyor. Kendisinden bana Grand Seiko (SBGH273 ve SBGM221) almasını isteyeceğim. Alacağım ürünler ikinci el veya sıfır olabilir bu fiyatlarına bağlı olacak. Tecrübeli arkadaşlardan şunları öğrenmek istiyorum;
- İkinci el satan bildikleri mağazalar var mı?
-Ürün ikinci el bile olsa tax free den faydalanabiliyor muyuz ve oranı nedir?
- Acaba diyorum ürünleri Chorono24 den bulup iletişime geçsek ve direk o satıcıdan alsak daha mı mantıklı olur?
- Ve marka olarak başka isviçreli markalarda özellikle aklımda olan Breithling gibi marka düşünülebilinir mi?
Peşinen ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler
Nakano Broadway’de çok çeşitli 2. el saatler var. Bu işi yapan mağaza sayısı bir hayli var orada. Ginza civarında da 2. el saat satan güzel yerler var.
Tax free oranı %10 ama 2. elde var mı bilmiyorum.
Chrono24’den anlaşıp oradan almak da mantıklı bir alternatif.
Omega saatler de çok iyi fiyata bulunabiliyor. Ben sıfır bir Omega Aqua Terra Annual Calendar saati 2.600 USD’ye aldım geçen Kasım ayında.Zaman ayırıp gezmek lazım. Bic Camera mağazalarında da çok güzel saatler vardı. Dolayısıyla İsviçre saatlerinin de en iyi fiyata bulunabileceği ülkelerin başında Japonya.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 245 misafir
|