Yok başka önerilere de açığım derseniz bence Railmaster 57' müthiş bir saat. Hem tasarımı çok ikonik, hem her ortamda takılacak bir saat hem de 38mm kasası ile bileğinize çok güzel oturur. Bir bakın derim (Ref. 220.10.38.20.01.002)
Fotoğrafını da böyle bırakayım:muratcan87 yazdı:Merhabalar, eğer kesin bu iki saatten birisi olacaksa bileğinize uyduğu için Tudor diyorum. Yoksa Omega SMP'yi her konuda önde görüyorum. Ben de ince bilekli biri olarak çok sıkıntı çekiyorum istediğim saatleri almak konusunda![]()
Yok başka önerilere de açığım derseniz bence Railmaster 57' müthiş bir saat. Hem tasarımı çok ikonik, hem her ortamda takılacak bir saat hem de 38mm kasası ile bileğinize çok güzel oturur. Bir bakın derim (Ref. 220.10.38.20.01.002)
muratcan87 yazdı:Merhabalar, eğer kesin bu iki saatten birisi olacaksa bileğinize uyduğu için Tudor diyorum. Yoksa Omega SMP'yi her konuda önde görüyorum. Ben de ince bilekli biri olarak çok sıkıntı çekiyorum istediğim saatleri almak konusunda![]()
Omega benimde dream saatim özellikleri zaten üst seviye ama benim bile bazen 17,5 bileğime 42 mm kasa ile 50 mm lug to lug aralığı keyfimi kaçırıyor bilezik daralmayasın sorun değil bana bence alacak arkadaşın gidip bir denemesi lazımmecako52 yazdı:Anladığım kadarıyla omega smp300'ü hiç görmediniz ve bileğinize takmadınız. Bence kadran ve bezel olarak piyasadaki en iyi diver. Safir cam arka kapaktan görülen mekanizmaya ise diyecek laf yok. Bana göre submariner'dan kat kat üstün. Tek eksi yanı değinildiği gibi bileziği. Bi tık kaba bir bilezik. Fakat ikonik de bir bilezik. Bilekte de büyük durmuyor. Deneyince göreceksiniz.
Tudor çok şık, sadece ve iyi üretilmiş bir saat. Ama asla bir ikon değil. Asla "the one" değil. Hatta bence marka olarak da tudor tek saat olacak bir marka değil. Kabul etmek istemesem de rolex'in gölgesinde bir marka.
Omega smp 300, tudor bb58'in rakibi değil. Üstü. Beğenirsiniz beğenmezsiniz o ayrı fakat ikisini de beğendim hangisini alayım? Derseniz tabi ki omega.
Bmw 3.20 ile mercedes E200 kıyaslamak gibi bir şey. Herkesin zevki farklıdır. Fakat kalite bir "gerçeklik"tir. Bu kıyasta omega her seferinde önde gelir.
SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mecako52 yazdı:Anladığım kadarıyla omega smp300'ü hiç görmediniz ve bileğinize takmadınız. Bence kadran ve bezel olarak piyasadaki en iyi diver. Safir cam arka kapaktan görülen mekanizmaya ise diyecek laf yok. Bana göre submariner'dan kat kat üstün. Tek eksi yanı değinildiği gibi bileziği. Bi tık kaba bir bilezik. Fakat ikonik de bir bilezik. Bilekte de büyük durmuyor. Deneyince göreceksiniz.
Tudor çok şık, sadece ve iyi üretilmiş bir saat. Ama asla bir ikon değil. Asla "the one" değil. Hatta bence marka olarak da tudor tek saat olacak bir marka değil. Kabul etmek istemesem de rolex'in gölgesinde bir marka.
Omega smp 300, tudor bb58'in rakibi değil. Üstü. Beğenirsiniz beğenmezsiniz o ayrı fakat ikisini de beğendim hangisini alayım? Derseniz tabi ki omega.
Bmw 3.20 ile mercedes E200 kıyaslamak gibi bir şey. Herkesin zevki farklıdır. Fakat kalite bir "gerçeklik"tir. Bu kıyasta omega her seferinde önde gelir.
SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Heyea, ogeday, sphinx, Turker ve 209 misafir
|