TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Çalıntı Rolex Saat Bildirimi / Datejust 126333

TSF Uluslararası Çalıntı ve Kayıp Saat Veritabanı Kayıt

Çalıntı Rolex Saat Bildirimi / Datejust 126333

Mesaj AhmetTurgut » 21 Mar 2024, 17:57

Marka: Rolex

Model: Datejust 126333

Seri No: 742GP679

Çalındığı Tarih: 18.03.2024

Çalındığı Lokasyon: Antalya

Ek Bilgiler: Sonradan, forumda ve çeşitli haber sitelerinde de gördüğüm dolandırıcılık yöntemi ile belirttiğim tarihte saatim çalındı. İstanbul’dan cumartesi günü düzgün türkçe ve tok sesiyle şahin isminde bir kişi, sarı siteye verdiğim ilan için aradı,çok az bir pazarlıktan sonra (520 bin tl) bana, antalya’da saatlerden anlayan arkadaşıyla buluşup buluşamayacağımı sordu.

Bende buluşabileceğimi söyledim ve ilyas adındaki şahıs beni pazar günü arayıp ertesi gün (olay günü) için ofisine davet etti. Bende dışarda buluşmayı teklif edince, elemanının yıllık izinde olduğunu söyledi.

İhtiyacımın olması ve bu tür dolandırcılık yöntemlerini hiç okumamış olmam nedeniyle, bir arkadaşımıda yanıma alarak,adrese gittim (elmalı mh 13.sk gözdehan işhanı antalya) ve delik dolap ve duvar yöntemi ile dolandırıldım.

Şahıs 55 yaşlarında, 1.70 boylarında zayıf bir fiziğe sahipti.

Bu yaşadığım deneyim ciddi anlamda yıkıcı oldu. Umarım kimsenin canı bir daha bu şekilde yanmaz.

Saygılarımla,
Kullanıcı avatarı
AhmetTurgut

Re: Çalıntı Rolex Saat Bildirimi / Datejust 126333

Mesaj ercment45 » 21 Mar 2024, 18:12

AhmetTurgut yazdı:Marka: Rolex

Model: Datejust 126333

Seri No: 742GP679

Çalındığı Tarih: 18.03.2024

Çalındığı Lokasyon: Antalya

Ek Bilgiler: Sonradan, forumda ve çeşitli haber sitelerinde de gördüğüm dolandırıcılık yöntemi ile belirttiğim tarihte saatim çalındı. İstanbul’dan cumartesi günü düzgün türkçe ve tok sesiyle şahin isminde bir kişi, sarı siteye verdiğim ilan için aradı,çok az bir pazarlıktan sonra (520 bin tl) bana, antalya’da saatlerden anlayan arkadaşıyla buluşup buluşamayacağımı sordu.

Bende buluşabileceğimi söyledim ve ilyas adındaki şahıs beni pazar günü arayıp ertesi gün (olay günü) için ofisine davet etti. Bende dışarda buluşmayı teklif edince, elemanının yıllık izinde olduğunu söyledi.

İhtiyacımın olması ve bu tür dolandırcılık yöntemlerini hiç okumamış olmam nedeniyle, bir arkadaşımıda yanıma alarak,adrese gittim (elmalı mh 13.sk gözdehan işhanı antalya) ve delik dolap ve duvar yöntemi ile dolandırıldım.

Şahıs 55 yaşlarında, 1.70 boylarında zayıf bir fiziğe sahipti.

Bu yaşadığım deneyim ciddi anlamda yıkıcı oldu. Umarım kimsenin canı bir daha bu şekilde yanmaz.

Saygılarımla,
Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda saatinize kavuşursunuz. Tüm hobi sahibi arkadaşlar gibi bende çok üzüldüm.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ercment45

Mesaj AhmetTurgut » 21 Mar 2024, 18:18

Sağolun,varolun ..
Kullanıcı avatarı
AhmetTurgut

Mesaj hknmtn » 21 Mar 2024, 18:43

Üzücü bir durum. Geçmiş olsun. En kısa zamanda yakalanmalarını ve saatinizi bulmanızı dilerim.
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Mesaj AhmetTurgut » 21 Mar 2024, 20:00

hknmtn yazdı:Üzücü bir durum. Geçmiş olsun. En kısa zamanda yakalanmalarını ve saatinizi bulmanızı dilerim.

İnşallah, çok teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
AhmetTurgut

Mesaj manil » 21 Mar 2024, 20:05

Lüks saat satan bazı yerlere ilettim seri numarasını. Bildiğiniz satıcı varsa siz de iletin ki saati satamasınlar.

Hatta sahibinden e ilan açın satılık diye, açıklama kısmına çalıntı olduğunu yazın. Bu o.evlatlarının piyasasını mümkün mertebe daraltın.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj AhmetTurgut » 21 Mar 2024, 20:25

manil yazdı:Lüks saat satan bazı yerlere ilettim seri numarasını. Bildiğiniz satıcı varsa siz de iletin ki saati satamasınlar.

Hatta sahibinden e ilan açın satılık diye, açıklama kısmına çalıntı olduğunu yazın. Bu o.evlatlarının piyasasını mümkün mertebe daraltın.

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, sahibinden de duruyor ilan, açıklama kısmına yazıyorum şimdi.
Kullanıcı avatarı
AhmetTurgut

Mesaj manil » 21 Mar 2024, 20:29

Biraz para verip ilana doping alın ki sıralamada üste çıksın. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmuşsunuzdur. Israrlı takip edin bu tipleri.

“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Sonraki

Dön TSF Çalıntı Kayıp Saat Raporu - Stolen Lost Watch Report

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners