punk cohıba ve partagas tan keyıf aldıysan yıne onları onerırım bılmem anlatabıldım mı cunku bu ıkı marka hem kubalı hemde lıder ve farkları sadece fıyatları degıl .Avrupadan alacağını tahmın edersek gırıs sevıyesı olarak hafıf orta sayabılecegım punch serisi ,por larranaga ,montecristo yu unutmadan kolayca bulabılecegın domınıklı don dıego benım favorılerım.Ayrıca gokcen den ınıs yapıyorsan oradakı buyuk freeshop un humıdorunda domınık el sargısı 15 lık naylon seffaf pakette 45 euro ya cok guzel ıcımlı purolar var herhangi bir marka etıketi yok uzerlerınde.robusto boy el sarması naylon pakette .gıderken alamıyorum kurur dıye donuste de kasa kuyruğuna gıremıyorum... sımdılık arkadasımın aldıkları ıle ıdare edıyorum.Ama tavsıye ederım. Ayrıca seyahatte ıken oradakı satıcıdan hafıf orta ıcımlı bır puro tavsıyesı alman faydalı olur. tek tek farklı tadlar deneyerek rıske atmadan donusunde kendıne uygun bır kutu cigar edınmen dıleğıyle.

cohıba demısken gecen aksam double corona ve limitless keyıflı oldu.cohıba ıcın yorum yapmak zaten gereksız ama fılm basarılı

)))

The world is yours .
" serial flipper"