K覺rm覺z覺 (Terra Cotta) olan 1.5 senedir reklam覺 yap覺l覺yor, maazaya gidip alacam desen o da yok. Chrono'da 2 tane var o da %50 ilaveli, Omega'da da durum 癟ok farkl覺 deileyimen yazd覺:fsinan yazd覺:Rolex beklemeyi b覺rak覺rsak trend d繹ner. Daha k繹t羹 mekanizmaya daha az 繹zellie daha 癟ok para veriyoruz. Ben de OP bekliyorum ama neden Aqua Terra alm覺yorum hi癟bir mant覺kl覺 a癟覺klamas覺 yok. Tek sebebi beynimizin y覺kanm覺 olmas覺 san覺r覺m.
襤kinci el deeri de bence 繹nemli bir etken ama yeni Aqua Terra'lar 癟ok g羹zel ger癟ekten:
minerval yazd覺:D羹n 124270 i癟in s覺ra geldi, 繹ncesinde rolex veya tudor al覺veriim olmad覺 rolex bayisine ilk kez 4 ay 繹nce gittim, 4 ayda s覺ra geldi fakat almaktan vazge癟tim [emoji2] kolay ula覺nca cazibesini yitirdi heralde [emoji23] aka bir yana saati elime al覺nca arzulad覺覺m saatin o olmad覺覺na karar verdim daha yeni seamaster alm覺ken de yapmaya niyetlendiim 羹st d羹zey koleksiyonu zamana yayman覺n ikinci el deer kayg覺s覺 g羹tmeden daha farkl覺 ni modellerle daha keyifli olaca覺na kanaat getirerek almad覺m explorer覺, san覺r覺m ilk ta覺 atan ben oldum [emoji23]
Tebrik ederim. Ben se癟ilmem, se癟erim demisiniz.![]()
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425, hknmtn ve 197 misafir
|