TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex beklemekten b覺kt覺m...

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex beklemekten b覺kt覺m...

Mesaj fsinan » 22 May 2023, 13:00

Ben bu modelleri hi癟 beenmedim, kollar覺 k覺saltm覺lar g羹d羹k duruyor ve renkler ucuz 癟in saatleri gibi. 襤癟i yatay deck motifli eski modeller 癟ok daha g羹zel.
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj YakupDinler » 22 May 2023, 13:07

eyimen yazd覺:
fsinan yazd覺:Rolex beklemeyi b覺rak覺rsak trend d繹ner. Daha k繹t羹 mekanizmaya daha az 繹zellie daha 癟ok para veriyoruz. Ben de OP bekliyorum ama neden Aqua Terra alm覺yorum hi癟bir mant覺kl覺 a癟覺klamas覺 yok. Tek sebebi beynimizin y覺kanm覺 olmas覺 san覺r覺m.

襤kinci el deeri de bence 繹nemli bir etken ama yeni Aqua Terra'lar 癟ok g羹zel ger癟ekten:

Resim
K覺rm覺z覺 (Terra Cotta) olan 1.5 senedir reklam覺 yap覺l覺yor, maazaya gidip alacam desen o da yok. Chrono'da 2 tane var o da %50 ilaveli, Omega'da da durum 癟ok farkl覺 deil :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
YakupDinler

Kay覺t: 20 ub 2021, 14:40

Mesaj Heesh » 22 May 2023, 19:42

Omega al覺n覺p 2 el deeri olmasa ne olur ki 2 y覺l bekleyene kadar yar覺 fiyat覺n dan da az omega kimseye zulm etmez omega fiyat覺 ile rolex fiyat覺 aras覺 da var. Birde Dubai yada Arap yerlerinde saatler buluna bilir durumda ara ara isteyen dostlara 1-2 tane getirmitik ge癟en aylarda

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Heesh

Kay覺t: 30 Eki 2015, 16:00

Mesaj minerval » 23 May 2023, 17:52

D羹n 124270 i癟in s覺ra geldi, 繹ncesinde rolex veya tudor al覺veriim olmad覺 rolex bayisine ilk kez 4 ay 繹nce gittim, 4 ayda s覺ra geldi fakat almaktan vazge癟tim [emoji2] kolay ula覺nca cazibesini yitirdi heralde [emoji23] aka bir yana saati elime al覺nca arzulad覺覺m saatin o olmad覺覺na karar verdim daha yeni seamaster alm覺ken de yapmaya niyetlendiim 羹st d羹zey koleksiyonu zamana yayman覺n ikinci el deer kayg覺s覺 g羹tmeden daha farkl覺 ni modellerle daha keyifli olaca覺na kanaat getirerek almad覺m explorer覺, san覺r覺m ilk ta覺 atan ben oldum [emoji23]

Kullan覺c覺 avatar覺
minerval

Ya: 34
Kay覺t: 19 Nis 2017, 16:59

Mesaj Roxio » 23 May 2023, 18:35

1.5 sene oldu Submariner No-Date i癟in. Beklemekten vazge癟eli de 癟ok oldu. Bitcoin gibi k繹eye at覺p unutmak gerekiyor anca 繹yle s羹re ge癟er.

Kullan覺c覺 avatar覺
Roxio

Ya: 26
Kay覺t: 15 ub 2017, 23:42

Mesaj cemhk » 24 May 2023, 09:01

Allah baka dert vermesin :D
Kullan覺c覺 avatar覺
cemhk

Kay覺t: 17 Au 2020, 15:35

Mesaj monopusher » 24 May 2023, 13:41

Araba al daha iyi devir araba devri

the difference is to be sharper than anyone else.
Kullan覺c覺 avatar覺
monopusher

Kay覺t: 05 Oca 2019, 21:36

Mesaj designer » 24 May 2023, 15:45

minerval yazd覺:D羹n 124270 i癟in s覺ra geldi, 繹ncesinde rolex veya tudor al覺veriim olmad覺 rolex bayisine ilk kez 4 ay 繹nce gittim, 4 ayda s覺ra geldi fakat almaktan vazge癟tim [emoji2] kolay ula覺nca cazibesini yitirdi heralde [emoji23] aka bir yana saati elime al覺nca arzulad覺覺m saatin o olmad覺覺na karar verdim daha yeni seamaster alm覺ken de yapmaya niyetlendiim 羹st d羹zey koleksiyonu zamana yayman覺n ikinci el deer kayg覺s覺 g羹tmeden daha farkl覺 ni modellerle daha keyifli olaca覺na kanaat getirerek almad覺m explorer覺, san覺r覺m ilk ta覺 atan ben oldum [emoji23]

Tebrik ederim. Ben se癟ilmem, se癟erim demisiniz. :lol: :champ:

Paray覺 koyaca覺n覺z yer cebinizdir, kalbiniz deil...
Kullan覺c覺 avatar覺
designer

Ya: 37
Kay覺t: 26 May 2014, 00:41

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: evreseli, Majestic-12 [Bot] ve 231 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners