TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rotap Onarım Bedelinde Pazarlık Şansım Varmıdır?

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Rotap Onarım Bedelinde Pazarlık Şansım Varmıdır?

Mesaj bavyerablue » 20 May 2011, 22:02

Selamlar tekrar. Bahsettiğim saati dün teslim aldım. ancak servis kapalı olduğu için ustayla muhattap olamadım malesef Rotap butikten aldım.
Yalnız galiba yolunda gitmeyen şeyler var (eğer ben yanlış bişey yapmadıysam :D)
Saat yeterince güç depolamıyor 5-10 dakika çalışıp duruyor. Daha ilginci tepe aşağı gelecek pozisyonda durduğunda saat çalşmıyor. (umarım anlatabilbişimdir). bunun sebebi nedir sizce. pazartesi ancak servis ile irtibata geçebileceğim adayanamadım o yüzden.
Amacımda kurumu kötülemek değil peşinen sadece panik yaptım biraz :D
yorumlarınızı bekliyorum...
Kullanıcı avatarı
bavyerablue

Mesaj bavyerablue » 20 May 2011, 23:20

Bu arada saat calibre 1020 ymiş. onuda öğrenmiş oldum...
Kullanıcı avatarı
bavyerablue

Mesaj bengisaat » 21 May 2011, 00:02

bavyerablue yazdı:Selamlar tekrar. Bahsettiğim saati dün teslim aldım. ancak servis kapalı olduğu için ustayla muhattap olamadım malesef Rotap butikten aldım.
Yalnız galiba yolunda gitmeyen şeyler var (eğer ben yanlış bişey yapmadıysam :D)
Saat yeterince güç depolamıyor 5-10 dakika çalışıp duruyor. Daha ilginci tepe aşağı gelecek pozisyonda durduğunda saat çalşmıyor. (umarım anlatabilbişimdir). bunun sebebi nedir sizce. pazartesi ancak servis ile irtibata geçebileceğim adayanamadım o yüzden.

Umarım anlatamamışsınızdır çünki iyi bir ustaya 200 - 300 TL vererek yaptırmak, yapılan işlem için 2 yıl garanti almak ve saatinizin en az 10 yıl çalışacağından emin olmak yerine ; aynı işlemler için 700 TL civarı verilerek serviste yapılmış saatinizin tamirden sonra kontrol dahi edilmediğini gösterir...
En son bengisaat tarafından 21 May 2011, 00:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj bavyerablue » 21 May 2011, 00:11

bengisaat yazdı:
bavyerablue yazdı:Selamlar tekrar. Bahsettiğim saati dün teslim aldım. ancak servis kapalı olduğu için ustayla muhattap olamadım malesef Rotap butikten aldım.

Umarım anlatamamışsınızdır çünki iyi bir ustaya 200 TL vererek yaptırmak, yapılan işlem için 2 yıl garanti almak ve saatinizin en az 10 yıl çalışacağından emin olmak yerine ; aynı işlemler için 700 TL civarı verilerek serviste yapılmış saatinizin tamirden sonra kontrol dahi edilmediğini gösterir...

Usta ne yalan söyleyeyim mesajı yazarken sizin tepkinizden çekinmedim değil. Daha önce de söylediğim gibi saati servise verdiğimde bu foruma da üye değildim ve hala saatler hakkında bir birikimi yok, servis tercihimin nedeni bu.
mevzuya gelirsek sizce kesin bir ihmal söz konusu mu? Neden olabilir böyle birşey?
Ha öyleyse uğraşırım hakkaten. Daha önce de tüketici hakları hususunda mahkemeye varan deneyimlerim var. Ama işte ne olduğunu da anlamadan kılıç kuşanmak gereksiz.
Hele bir anlasam sorun ne...
Kullanıcı avatarı
bavyerablue

Mesaj bengisaat » 21 May 2011, 00:13

--- Saatinizi kolunuzdan çıkarmadan bir kaç dakika sallayın ve kolunuzda kalsın çalışmaya başlar ve devam ederse sorun yok , ancak yine aynı şikayet devam ederse hiç zaman geçirmeden tekrar servise götürün ve kırıcı olmadan saatimi size güvendiğim için getirip bu parayı verdim ancak hayal kırıklığı yaşadım hiç beklemezdim gibi ezici cümleleride ihmal etmeyin ;)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj bavyerablue » 21 May 2011, 00:18

yok usta.. Tepe aşağı bakınca susuyor saat. Yani güç depolamamayı hadi okudum duydum ama bu neyin nesi ki?
Kullanıcı avatarı
bavyerablue

Mesaj punk » 21 May 2011, 02:58

orakay yazdı:
herojd11 yazdı:Dogus oto haric Yetkili servis konusunda soylediklerinize katılıyorum

Ne? Biri Dogus oto mu dedi? Bir daha önünden bile geçmem. Hele elektronik arızalar için. Benim arabayı 10 günde tamir edemeden geri verdiler. Bir de sökme parası aldılar... Rezalet

Siz ne diyorsunuz, ben Doğuş Oto'ya araba almaya gittim, 3 ay bekle anca dediler. İnsan sembolik de olsa bir indirim yapar değil mi, oralı bile olmadılar :lol:
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj herofb » 21 May 2011, 09:24

punk hep en yaralı noktadan vuruyorsun :)

olmayan arabayı satarlar , yurtdışında standart olan özellikleri burada opsiyonmuş gibi ekleme yaparlar ,

Benim aracım 2004 ama şu an gidip 140.000 TL'ye sıfırını alsam ve navigasyon opsiyonu için 7000 € daha bayılsam alet 100 TL'lik piranha'nın yaptığını yapamayacak çünkü navigasyon hala TR'de çalışmıyor.Yok navi o kadar da önemli değil tv dvd seyrederim derseniz o da olmaz biraz daha opsiyon ödemeniz gerekir :)
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, Mtn ve 32 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners