TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Çalıntı Vacheron Constantin Overseas Mavi Kadran

TSF Uluslararası Çalıntı ve Kayıp Saat Veritabanı Kayıt

Re: Çalıntı Vacheron Constantin Overseas Mavi Kadran

Mesaj autograph » 14 Haz 2022, 18:19

Eray geçmiş olsun. Umarım temiz
şekilde saatine kavuşursun.
Kullanıcı avatarı
autograph

Mesaj mturann » 15 Haz 2022, 08:59

Oversea yazdı:Selamlar. Hırsız yakalandı. Soruşturmanın selameti açısından detayları paylaşanıyorum, güzel haberler yakında gelecek. Çok teşekkürler desteğiniz için

Çok geçmiş olsun
İnşallah saatinize sağ salim kavuşursunuz
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj trgy » 18 Haz 2022, 09:00

Çok geçmiş olsun umarım temiz bir şekilde bulunmuştur.
Kullanıcı avatarı
trgy

Mesaj Oversea » 19 Oca 2023, 21:34

Resim

Selamlar dostlar. Vacheron Constantin Overseas saatimin hırsızı Zülfü Güven 5 yıl cezaya mahkum edildi. Kendisine ayrıca 1 milyon 250 liralık icra davası açıyorum. Fotoğrafını sizlerle paylaşıyorum, lütfen tüm saat satıcıları bu yüzü unutmasın. Kendisi uzun yıllardır bu işi yapan ve otellerde buluşup saati müşterime göstericeğim diyerek saati aldığı gibi koşarak kaçan profesyonel bir hırsız. Bu şahsın ismini google'a yazdığınız zaman yaptığı VIP vurgun gibi birçok hırsızlık haberi ve haberlere göre işbirlikçileri ortaya çıkıyor. Sizlerden ve tüm saat piyasasından bir ricam şudur. Bu tür canlılara lütfen pirim vermeyiniz. Birkaç bin dolar kazanacağım diye bu şekilde hayatınızı mahvetmeye hiç gerek yok. İşbirlikçileri de unutmasın ki, isim isim kim olduğunuzu, saatleri hangi mağazalara okuttuğunuzu, hangi hırsızlara zamanında vasi olarak bile atandığınızı biliyoruz. O yüzden kanundan kaçış yok. Hem paramı hem saatimi söke söke alacağımdan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Eğer saatimi 3 ay içinde geri alamazsam gazetelerde fotoğraflarıyla kapak yapacağımı ve tv kanallarında belgelerini madde madde yayınlatacağımı buradan bildirmek istiyorum. Çok yanlış kişiye denk geldiler ama amacım siz saatsever dostlarımı bu hırsızlardan korumak. Sevgiler.
Oversea

Mesaj mecako52 » 19 Oca 2023, 22:19

Çok geçmiş olsun, üzücü bir deneyim. Ben de yakin zamanda kaliteli bir bisikletimi çaldırmıştım. İnsanın canı sıkılıyor gerçekten. Lanet olsun. Sistemimiz de o kadar dandik ki bu gibi gangsterlerin emdiği sütü burnundan getiremiyor...

SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
mecako52

Mesaj Oversea » 20 Oca 2023, 01:37

Sistemin açığını bulup kurtulacaklarını sanıyorlar fakat bu sefer sert kayaya çarptılar.
Oversea

Mesaj Altar » 20 Oca 2023, 08:41

Oversea yazdı:Resim

Selamlar dostlar. Vacheron Constantin Overseas saatimin hırsızı Zülfü Güven 5 yıl cezaya mahkum edildi. Kendisine ayrıca 1 milyon 250 liralık icra davası açıyorum. Fotoğrafını sizlerle paylaşıyorum, lütfen tüm saat satıcıları bu yüzü unutmasın. Kendisi uzun yıllardır bu işi yapan ve otellerde buluşup saati müşterime göstericeğim diyerek saati aldığı gibi koşarak kaçan profesyonel bir hırsız. Bu şahsın ismini google'a yazdığınız zaman yaptığı VIP vurgun gibi birçok hırsızlık haberi ve haberlere göre işbirlikçileri ortaya çıkıyor. Sizlerden ve tüm saat piyasasından bir ricam şudur. Bu tür canlılara lütfen pirim vermeyiniz. Birkaç bin dolar kazanacağım diye bu şekilde hayatınızı mahvetmeye hiç gerek yok. İşbirlikçileri de unutmasın ki, isim isim kim olduğunuzu, saatleri hangi mağazalara okuttuğunuzu, hangi hırsızlara zamanında vasi olarak bile atandığınızı biliyoruz. O yüzden kanundan kaçış yok. Hem paramı hem saatimi söke söke alacağımdan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Eğer saatimi 3 ay içinde geri alamazsam gazetelerde fotoğraflarıyla kapak yapacağımı ve tv kanallarında belgelerini madde madde yayınlatacağımı buradan bildirmek istiyorum. Çok yanlış kişiye denk geldiler ama amacım siz saatsever dostlarımı bu hırsızlardan korumak. Sevgiler.

Tekrar geçmiş olsun ve verdiğiniz mücadeleden dolayı sizi tebrik ederim.
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur
Kullanıcı avatarı
Altar

Mesaj Umutunal » 20 Oca 2023, 08:55

12 Eylül 2020 tarihli haberde tutuklandığı yazıyor. Demek ki çıkmış, pisliklerine devam etmiş. Şu an tutuklu mu?
@ugurla.kirksaat
Kullanıcı avatarı
Umutunal

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Çalıntı Kayıp Saat Raporu - Stolen Lost Watch Report

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners