Eray geçmiş olsun. Umarım temiz
şekilde saatine kavuşursun.
Oversea yazdı:Selamlar. Hırsız yakalandı. Soruşturmanın selameti açısından detayları paylaşanıyorum, güzel haberler yakında gelecek. Çok teşekkürler desteğiniz için
Oversea yazdı:
Selamlar dostlar. Vacheron Constantin Overseas saatimin hırsızı Zülfü Güven 5 yıl cezaya mahkum edildi. Kendisine ayrıca 1 milyon 250 liralık icra davası açıyorum. Fotoğrafını sizlerle paylaşıyorum, lütfen tüm saat satıcıları bu yüzü unutmasın. Kendisi uzun yıllardır bu işi yapan ve otellerde buluşup saati müşterime göstericeğim diyerek saati aldığı gibi koşarak kaçan profesyonel bir hırsız. Bu şahsın ismini google'a yazdığınız zaman yaptığı VIP vurgun gibi birçok hırsızlık haberi ve haberlere göre işbirlikçileri ortaya çıkıyor. Sizlerden ve tüm saat piyasasından bir ricam şudur. Bu tür canlılara lütfen pirim vermeyiniz. Birkaç bin dolar kazanacağım diye bu şekilde hayatınızı mahvetmeye hiç gerek yok. İşbirlikçileri de unutmasın ki, isim isim kim olduğunuzu, saatleri hangi mağazalara okuttuğunuzu, hangi hırsızlara zamanında vasi olarak bile atandığınızı biliyoruz. O yüzden kanundan kaçış yok. Hem paramı hem saatimi söke söke alacağımdan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Eğer saatimi 3 ay içinde geri alamazsam gazetelerde fotoğraflarıyla kapak yapacağımı ve tv kanallarında belgelerini madde madde yayınlatacağımı buradan bildirmek istiyorum. Çok yanlış kişiye denk geldiler ama amacım siz saatsever dostlarımı bu hırsızlardan korumak. Sevgiler.
Dön TSF Çalıntı Kayıp Saat Raporu - Stolen Lost Watch Report
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir
|