TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Evden Hırsızlık

TSF Uluslararası Çalıntı ve Kayıp Saat Veritabanı Kayıt

Re: Evden Hırsızlık

Mesaj Mandos » 20 Nis 2022, 11:14

Çok geçmiş olsun.
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj Archimed » 20 Nis 2022, 12:16

Çok geçmiş olsun. 5 yıl önce benim de başıma geldi, karakola gittiğimizde yalandan bir ifade aldılar. Ertesi gün sabah da P....t isimli alarm firmasından pazarlamacı geldi, meğer hırsızlık olayı yaşanan yerlerin bilgilerini karakoldan almışlar. P....t firmasının bu etik dışı pazarlama ve veri toplamasından rahatsız oldum, gelen elemanı hakaret ederek kovdum ve alarmı da rakip firmadan aldım, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Alarm hakikaten caydırıcılık sağlıyor.

Hırsızlık olayından önce benim kilit sisteminin güvenli olduğunu düşünüyordum, çelik kapının kilidi kapının hem sağ, hem sol, hem de alt ve üst tarafını kilitliyor, üstelik kapının çelik kasasının etrafı da beton ile kaplı. Hırsızlar da kendilerini geliştirmişler; vakumlu bir alet geliştirip onunla kilidi patlattıktan sonra kapıyı kolayca açmışlar, anladığım kadarıyla vakumlu alet çok ses de çıkartmıyor.

İnsanların gelir gider dengelerinin bozulduğu, suçluların ifadesi alındıktan sonra salıverildiği, sokakta ne idüğü belirsiz kayıt dışı kişilerin dolaştığı ortamda maalesef benzer hırsızlık olaylarının daha da artacağı, adalet ve emniyet teşkilatının da gerekli tedbirleri alıp yeni düzenlemeler yapmadığı durumda da artık vatandaşın gerekirse kendi adaletini uygulayacağını düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj recepergun » 20 Nis 2022, 12:58

Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Daha önceden başına gelenlere de tekrardan geçmiş olsun.

Maddi olarak çok fazla can sıkmamaya çalışıyoruz, sadece manevi olarak değer verdiğimiz bir kaç eşyamız da çalınmış tek canımızı sıkan onlar oldu. Şu anda tekrarlanmaması için tedbir almaya başladık, daha güvenli bir kilit taktırdık fakat hırsıza maalesef denildiği gibi hiç biri fayda etmiyor her türlü çözüm buluyorlar. Daha caydırıcı olması için güvenlik firmaları ile görüşüp teklif almayı düşünüyorum.

Bu konuda önereceğiniz ne olur? Sadece alarmın olacağı bir sistem çokta faydalı olmayacaktır tahminimce artık herkes çalışan aileler olduğundan gündüzleri binalar boş kalabiliyor. Ama takipli sistemlerde gerçekten farkı kadar edermi ve takipli sistemlerde ortalama fiyatlar nedir ve polis çağırıldığında polisin gelme süresi olarak sistemin ekstra faydası oluyor mu acaba? Malum bireysel aradığınızda 3 4 defa arayıp en az yarım saat bekledikten sonra kapınıza bir ekip otosu gelebiliyor.

Güzelim ülkemizde maalesef tüm güzellikleri tek tek yitiriyoruz, bu konuda konuşulacak çok etken var elbette ama maalesef adaletin işlemediği ortamda yavuz hırsıza dönüyor, mağdur olarak 5 saatim karakol işleriyle geçti, hırsız yakalansa hiç bir şey olmadan ertesi sabah salınıverilecek. Allahtan evde yoktuk, öyle bir durumda malum bir şey yapsanız kendi evinizde siz suçlu durumuna düşürülüyorsunuz.

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
recepergun

Mesaj manil » 20 Nis 2022, 15:04

Benim instagram hesabım inktowatch. Oradan bu fotoğrafları hikaye kısmına koyacağım. IG hesabı olan diğer arkadaşlar da aynı şekilde davranırsa bi nebze farkındalık artar. Geçmiş olsun, ne desek boş. Cana bisi gelmemiş iyi ki.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj Althor » 20 Nis 2022, 15:24

Çok geçmiş olsun…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Althor

Mesaj gozdentunay » 20 Nis 2022, 17:26

Çok geçmiş olsun [emoji120]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
gozdentunay

Mesaj ephesus » 20 Nis 2022, 18:27

çok geçmiş olsun, çok üzücü.
Kullanıcı avatarı
ephesus

Mesaj mturann » 20 Nis 2022, 19:27

Çok üzüldüm
Geçmiş olsun
Kullanıcı avatarı
mturann

ÖncekiSonraki

Dön TSF Çalıntı Kayıp Saat Raporu - Stolen Lost Watch Report

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners