Eterna » 20 Nis 2022, 09:16
Öncelikle çok geçmiş olsun. Değil 5-10 tane saat insan ufacık bir şeyi kaybetse üzülüyor. Umarım bulunur, umarım daha iyileri yerine konur.
Sadece saatlerin gitmesi değil olay. Bir de psikolojik yönü var. Evinize yabancı insanlar girdi. Bu ev halkında bir korku olarak kalabilir.
Tüm dostlara şiddetle tavsiyem alarm taktırmanız. Dünyanın en iyi güvenlik önlemi. Benim vardı. Bir ara vazgeçtim ve alarmı sattım. Sonra pişman oldum tekrar alayım dedim. Fiyatları çok artmıştı. Hanım alalım tekrar deyince bu seferde başka marka takip sistemli tekrar aldım.
%99 caydırıcı oluyor. Hangi hırsız alarmın çalacağını bile bile eve girer. Girersede kendi bilir. İyi bir alarm sistemi ise gerçekten çok işe yarıyor. Ben aşağıda arabayı park ederken eşim ve oğlum eve çıktılar. İlk günlerdi daha alarm takılalı. Yanlış yazmışlar şifreyi.
Bir kaç saniye içinde arandım firma tarafından. Polis gönderelim mi alarmınız çalıyor diye. Ve apartman ayağa kalktı ben binanın dışından duydum sireni.
Tekrar çok geçmiş, Allah tekrarından korusun. Cana geleceğine mala gelsin diyerek teselli bulalım.
En son
Eterna tarafından 20 Nis 2022, 10:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.