TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumda Bir Rehavet Görüyorum

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Forumda Bir Rehavet Görüyorum

Mesaj winterdrops » 06 May 2011, 15:55

Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir süredir foruma üyeyim ama son 3-4 aydır daha önce hiç olmadığı kadar heyecansız görüyorum forumu. Ne oldu bu foruma demekten kendimi alamıyorum. Eskiden bir yanda Rolex düşmanları olurdu, bir yanda IWC, Omega, Breitling hayranlı olurdu ve tatlı atışmalar okurduk, bu tartışmalardan bir sürü bilgi edinirdik.

Ben eski günleri özlemeye başladım.
Kullanıcı avatarı
winterdrops

Re: Forumda Bir Rehavet Görüyorum

Mesaj Thevenin » 06 May 2011, 17:22

Aficionados arasinda BSR - basur degil - Basel Sonrasi Rehaveti olarak bilinir bu. Az dinlenelim hele...

Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj asymptote » 08 May 2011, 00:32

bu kuş tam kesmelik :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Frax » 08 May 2011, 00:36

winterdrops yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir süredir foruma üyeyim ama son 3-4 aydır daha önce hiç olmadığı kadar heyecansız görüyorum forumu. Ne oldu bu foruma demekten kendimi alamıyorum. Eskiden bir yanda Rolex düşmanları olurdu, bir yanda IWC, Omega, Breitling hayranlı olurdu ve tatlı atışmalar okurduk, bu tartışmalardan bir sürü bilgi edinirdik.

Ben eski günleri özlemeye başladım.

Bu durumdan ben de uzun zamandır şikayetçiyim. Nedeni eski katılımcıların doygunluğu, yeni katılımcıların ise çekingenliği bence. Şu kadar konu arasında yeni modellerden tutun da herhangi bir ankete bile yorum yapılmıyor. Açıkçası bu durumdan dolayı da yeni bir şeyler eklemek pek cazip gelmiyor.

Bir de bazılarımız burayı eğlenme amaçlı kullanırken bazılarımız bilgi almak amaçlı kullanıyor. Bu da bazen sıkıntı yaratabiliyor. Bakınız: Bu konu, değil mi Thevenin :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Thevenin » 08 May 2011, 17:36

Bu sikinti, bu bikinti niye? Eglenelim, ogrenelim, bu forum Frax'a kalmaz :D
En son Thevenin tarafından 10 May 2011, 18:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj asymptote » 10 May 2011, 16:15

Rehavetin ötesinde birşey bu, ölüm sessizliği hakim foruma..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj 2fast4u » 10 May 2011, 16:30

forumun sessizliğini öncelıkle bond un sadece only reader durumuna, ikinci olarak herkesın dortgozle bekledıgı TSF projesının elde olmayan sebebler nedenıyle gecıkmesıne dolaylı olarak kendını bu ıste sorumlu ılan eden clk nın sessizliğe burunmesıne bağlıyorum.Bu sessizlik saatler gelınce ortalıkta cılgınca esen TSF special ların degısık acılardan cekılen fotolarıyla degısır.Yorum kısmına gelınce ben elımden geldıgınce lıfestyle kısmında esmeye calısıyorum:)dığer baslıklarda yenı uyelerın katılımı onemlı bu aşamada yaz rehavetıde eklenırse bır sure daha bu yorgunluk surer.

not:clk bu arada projede tek sorumlu aslında gunther dır yanlıs anlasılmasın.ıyı nıyetıyle benımde zaman zaman yaptıgım gıbı alakasız ıslere aracı olmak maalesef sıkıntılı bır ıstır
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 10 May 2011, 18:08

2fast, süper yazmışsın :D Ama benim sessizliğimin maalesef TSF Special Edition ile hiçbir alakası yok. Benim sessizliğim daha çok forumdaşlık ve bizlerin forum kavramından ne anladığı ile ilgili.

Benim yazmış olduğum ilk 2000 mesaja bakın. Sadece ortalık velvelensin tartışmalardan ortaya birşeyler çıksın diye ortaya Rolex'i attım. Omega ile IWC ile Panerai ile ilgili çok geniş yazılar yazdım, kavga çıkarttım ki forum neşelensin v.s. v.s. ....

Peki tüm bu uğraşların, Bond'un foruma yüklemiş olduğu videoların, diğer yabancı forumlar ile ortak çalışmaların, Frax ve Drk arkadaşlarımızın çabalarının, yüklenen yüzlerce bilgi; onlarca saat incelemesinin sonucu ne? 300 TL bütçe ile saat alacağım ne alayım sorusu mu? Eğer olay bu ise ben yokum arkadaş!!!!!! Hemen 300 TL'yi beğenmiyor diyenler çıkacaktır. Benim derdim bütçe değil oysa ki.... Benim derdim yanlış sorulan, cevabı olmayan, forum içerisinde hiçbir inceleme arama yapmadan direkt olarak olaya kafadan giren mantık...

Bilmem anlatabildim mi 2fast? Bu yazdıklarımın altına imza atacak bir çok kişi olduğunu da gayet iyi biliyorum...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners