2fast, süper yazmışsın

Ama benim sessizliğimin maalesef TSF Special Edition ile hiçbir alakası yok. Benim sessizliğim daha çok forumdaşlık ve bizlerin forum kavramından ne anladığı ile ilgili.
Benim yazmış olduğum ilk 2000 mesaja bakın. Sadece ortalık velvelensin tartışmalardan ortaya birşeyler çıksın diye ortaya Rolex'i attım. Omega ile IWC ile Panerai ile ilgili çok geniş yazılar yazdım, kavga çıkarttım ki forum neşelensin v.s. v.s. ....
Peki tüm bu uğraşların, Bond'un foruma yüklemiş olduğu videoların, diğer yabancı forumlar ile ortak çalışmaların, Frax ve Drk arkadaşlarımızın çabalarının, yüklenen yüzlerce bilgi; onlarca saat incelemesinin sonucu ne? 300 TL bütçe ile saat alacağım ne alayım sorusu mu? Eğer olay bu ise ben yokum arkadaş!!!!!! Hemen 300 TL'yi beğenmiyor diyenler çıkacaktır. Benim derdim bütçe değil oysa ki.... Benim derdim yanlış sorulan, cevabı olmayan, forum içerisinde hiçbir inceleme arama yapmadan direkt olarak olaya kafadan giren mantık...
Bilmem anlatabildim mi 2fast? Bu yazdıklarımın altına imza atacak bir çok kişi olduğunu da gayet iyi biliyorum...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...