TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Puro Meraklılari İçin Sağlam Bir Blog

Mesaj yakuza » 30 Nis 2011, 05:12

2fast4u tavsiyelerin için teşekkürler. Not ettim gidince araştırıcam. Aklımda tek bir boy yok aslında. Çeşitli boylardan almayı planlıyorum. Dediğin gibi petit corona sanırım ideal. Ama onun yanına Robusto da düşünüyorum. Sormak istediğim bir şey var. Evimde humidor yok maalesef. Belki gitmişken ordan da alabilirm. Humidor olmadan purolar ne kadar dayanır? Ya da dayanma süresi purodan puroya göre değişir mi? Kafamda bir rakam oluşmadı bu bekleme süresiyle ilgili. Mesela 3 ay deforme olmadan saklayabilirmiyim?
Kullanıcı avatarı
yakuza

Mesaj 2fast4u » 30 Nis 2011, 11:59

70 c nem oranı yoksa puro 1 saat ıcınde de kurur sonradan toparlanması da zor.Ayrıca kuba purolarını mılletın ıcmek ıcın ugras verdıgı bir donemde velı nımetlerı çarcur etmek bence yakısık almaz:) .Humıdorunu burdan alabılırsın.Son zamanlarda yerlı sedır agacından(ulkemızde bu agactan gercekten verımlı sonuclar alınıyor)cok şık kutular yapmaya başlandı.Yine başlangıc için 10-20 adetlık bır kutuyu 150-250 tl arasında bulursun.ıcersıne nemlendırıcı ve saatını takıp once sungerı saf suyla ıslatıp kutuya emdırırsen daha sonra kutu ıcersındekı nemı purolara kolay dağıtır.Sen tatıldeyken kutu gelecek kubalı mısafırlerını bekler.Onumuz yaz sıcak havalarda ıcmesıde saklamasıda daha keyıflı:) simdiden keyıflı bır tatıl dılıyorum
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj drk » 01 May 2011, 00:38

Resim
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj asymptote » 01 May 2011, 00:52

sigaraya tekrar başlatacaksınız beni.. :? :roll:
neyse, ben hemen sıvışayım buradan, tek avuntum saatler.. :) ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj 2fast4u » 01 May 2011, 19:46

drk :thumbup:
Resim
el credito ve don dieogo dan pazar dueti....2 domınıklı ıle sıcak havalara hosgeldın dedık :super:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 03 May 2011, 23:12

Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj yakuza » 22 May 2011, 10:01

Kanada'ya bir türlü yaz gelmediği için Küba fotoğrafları paylaşıyım dedim. Partagas fabrikasının içinde resim çekmek yasaktı maalesef. Aksi takdirde ordaki çalışma ortamının da fotoğrafını koymak isterdim. 4-katlı bir bina. Her katta farklı bir işlem yapılyor. Toplamda 100 den fazla insan çalışıyor ve her bir işçinin günde sarması gereken belli bir miktar var. Her bir işçi aynı tip puroyu 1 ay boyunca sarıyor. O 1 ay bittikten sonra farklı bir tipte (boyutta) puro sarmaya başlıyor. Bu arada işçiler çalışırken müdürleri onlara gün boyu gazete veya kitap okuyor. Okuma/yazma oranının % 100 olduğu bir ülkede çok da şaşırtıcı değil aslında.. Küba puro seven biri için de, sevmeyen biri için de çok güzel bir ülke. İnsanı içine çekiyor!
Sn. 2fast4u tavsiyelerin için teşekkürler, güzel purolar deneme fırsatım oldu. Hatta bir kaç tane de yanımda getirdim. Bir de humidor sipariş ettim. Purolarım yuvalarına kavuşmayı bekliyorlar :)

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yakuza

Mesaj punk » 22 May 2011, 15:23

Enfes fotograflar yakuza, tesekkurler ;)
Kullanıcı avatarı
punk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners