TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner Vs Zenith Chronomaster

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Submariner Vs Zenith Chronomaster

Mesaj Ozgur » 30 Nis 2011, 11:54

Dogrudur, fiyat farki 1000$
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj 2fast4u » 30 Nis 2011, 12:05

bu arada rolex ın kaucuk kayısa karsı olan alerjısı nereye dayanıyor merak ettım yoksa ben mı gozden kacırdım varmıydı
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Terasus » 30 Nis 2011, 12:19

Tercihim Submariner olurdu.
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj dkmbismarck » 30 Nis 2011, 16:53

benim tercihim kesinlikle zenith'ten yana olurdu.rolex'ten yana görüş bildiren arkadaşlar,lütfen saygısızlık olarak algılamayın;bu rolex'in,tasarım olarak işportada satılan belonni'lerden farkı yok.sanırım zevklerin oluşmasında nefis denen olgunun ulaştıgı doyumda etkili.yani üst düzey saatler yönünden belli bi doygunluga ulaşan arkadaşların tercihlerinin oluşmasında tasarım tek başına yeterli bi ölçüt degil.bu görüşümü şuna dayanarak söylüyorum:zenith chronomaster open daha önce bu forumda audemars piguet royal oak ile karşılaştırıldı ve maalesef zenith kaybetti.şüphesiz zenith tasarım olarak ap'den daha ileriydi ama kaybetti.konuyu açan sevgili arkadaşımıza benim alternatif olarak tavsiye edecegim bir model var.o da zenith el primero striking 10th.herkese saygılar hürmetler
En son dkmbismarck tarafından 30 Nis 2011, 20:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
dkmbismarck

Mesaj nickynick » 30 Nis 2011, 18:46

Zaten Rolex o klasik tasarımını Belonni'den çaldı zamanında :evil:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj dkmbismarck » 30 Nis 2011, 20:11

NickyNick yazdı:Zaten Rolex o klasik tasarımını Belonni'den çaldı zamanında :evil:

rolex tasarımını kimseden çalmadı hep aynı çizgide kalmaya gayret etti ama bu replica sektörünü sürekli diri tuttuğu gerçeğini de değiştimez ne yazık ki.replicası en fazla yapılan saatlerden biri olmasına rağmen rolex,replica sektöründen en az rahatsızlık duyan firmadır bence.rolex'in başındaki ceo'nun,tasarımcılara;''-arkadaşlar fazla alengirli şeylere gerek yok.çindeki arkadaşları fazla uğraştırmayalım '' diye telkinde bulunduğunu bile düşünüyorum.reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığındalar.bu fikrimi somutlaştıracağım bir kaç örnek var.

zannedersem da vinci şifresi filminde geçiyordu.kahramanlarımız gizli bi yerden ipucunu çalıp mekandan kaçmak için posta ya da çöp kamyonunu kaçırıyolar.güvenlik noktasından geçerken,şoförün kolundaki rolex güvenlik görevlisinin dikkatini çekiyor.güvenlikçi abimiz doğal olarak şüpheleniyo ve mealen ''-hey dostum;bir şoför için pahalı bi saatin var''diyor.şoför abimiz de ''-50 dolara pazardan aldım.sana 35 e bırakırım'' minvalinde sözler söyleyerek üzerindeki şüphe bulutlarını dağıtıyor ve güvenlik noktasından geçiyorlar.yani kolundaki orjinal rolex'in sahte olduğunu söylediğinde bekçi bunu hemen kabullenebiliyor.tüm dünyada gösterime giren ve üzerine çok konuşulan bir filmdi bu.şimdi bu reklam iyi yönde mi yoksa kötü yönde mi?bunun kararını sizler veriniz.

ben rolex'le lise yıllarımda kurtlar vadisi dizisi sayesinde tanıştım.bu dizide rolex'in reklamının yapıldığı bir kaç sahneden bahsetmek isterim.dizinin en vurucu sahnelerinde yapıldı bu reklamlar.mesela süleyman çakır ilk cezaevinden çıktıgında kızkardeşinin ona aldıgı rolex'i koluna takarken ''-artık zaman durmaz be gülüm'' demişti.sonra kızkardeşi öldüğünde de,saati onun mezarına gömerken ''-zaman seninle durdu be derya'' gibi vurucu lafları olmuştu.bir diğer bölümde ''über'' kahramanımız polat alemdar mossad ajanları tarafından kaçırılmış,hakkında infaz kararını beklediği odada;cellatlarının poker masasına rolex saatini hemen orda nakite çevirerek katılmış ve oyunu da kazanmıştı.diziyi izleyenler o sahnelerin ne kadar önemli sahneler olduğunu teyid edecektir.bu verdiğim örnekler rolex'in reklam zihniyetinde nereden nereye geldiğini gösterir nitelikte.

sanırım konuyu biraz dağıttım.arkadaşımızın başlığını bu şekilde sabote etmek de istemem.arkadaşımıza son olarak tavsiyem şudur ki;eğer ben 10 bin lira civarı bi para verip saat alacaksam,yeri geldiğinde arkadaşlarımla o saatin üzerine saatlerce muhabbet etmek isterim.ve bu muhabbetlerin ''-gerçek mi ki laaa bu?'' gibi iğrenç sorularla başlamasını da istemem.
Kullanıcı avatarı
dkmbismarck

Mesaj sedir » 30 Nis 2011, 20:35

dkmbismarck yazdı:...rolex'in başındaki ceo'nun,tasarımcılara;''-arkadaşlar fazla alengirli şeylere gerek yok.çindeki arkadaşları fazla uğraştırmayalım '' diye telkinde bulunduğunu bile düşünüyorum...

:thumbup: :lol:
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj wsnake » 30 Nis 2011, 22:15

sedir yazdı:
dkmbismarck yazdı:...rolex'in başındaki ceo'nun,tasarımcılara;''-arkadaşlar fazla alengirli şeylere gerek yok.çindeki arkadaşları fazla uğraştırmayalım '' diye telkinde bulunduğunu bile düşünüyorum...

:thumbup: :lol:

:lol: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
wsnake

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners