TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Puro Meraklılari İçin Sağlam Bir Blog

Mesaj 2fast4u » 02 Nis 2011, 19:31

:D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 19 Nis 2011, 23:41

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
amsterdam 'a giderken methini duyduğum cigarclub a uğramadan olmazdı.Girişte puroların sergılendıgı mekanda orta buyuklukte bır humıdor kuba markalarına ev sahipliği yapıyor.Arka bölümde ziyaretçilerin şarap ve likor tadımlarını yaptıgı alanda kubalı bır cıgar ustasının hunerlı ellerıyle sargılama işlemini yapması ortamı daha da etkıleyıcı kılıyor.En arka tarafta fotograflarını gördüğünüz koltuklu kısım ıse derı koltuk ve masa takımlarından oluşuyor.Ayrıca yan tarfında şahsi kilitli bir humidor dolap edınebılıyorsunuz.Emının amsterdam da yasasam puromu bu dolapta muhafaza eder orada gelıp bu ambiansı sık sık yasamak ısterdım kı bunu yapan şahıslara o anda rastladım.Tek başına gelıp churcıll boy purosunu rom eşliğinde tüttüren siyahi vatandası gorunce kişisel zevklere verilen önemi ve buna ayrılabilen vakti tekrar hatırladım.Coffeeshop ların dumanında amsterdam da bu keyfı yasamak ısteyenler için doğru mekan diyebilirim.Bır kutu dutch purosu alarak bır daha gorusmek uzre mekandan ayrıldım.Bu arada bızde keyfımız 2 adet montecristo özel seri yakarak taçlandırdık.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj nickynick » 20 Nis 2011, 00:07

2fast masal gibi anlatmışsın, bayıldım :thumbup:

O zaman bir puro yakılır ;)

Resim

ya da

Resim

:D
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj 2fast4u » 20 Nis 2011, 10:29

mağazanın girişi ve habanos humidor
undan goruntuler
Resim
Resim
Resim
Resim
nıck pası aldım veeee:)))
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj punk » 20 Nis 2011, 15:46

Beyler doluşun arabaya, Amsterdam'a gidiyoruz :D
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj yakuza » 27 Nis 2011, 03:49

@2fast4u Fotoğraflar ve anlatım çok güzel. Gönül ister ki Türkiye'de de böyle yerler olsun. Ben de önümüzdeki hafta tatil amaçlı Küba'ya gitmeyi planlıyorum. Tabiki elimiz boş dönmek olmaz! Orada denemek ve beraberinde getirmek için tavsiye edebiliceğiniz puro/model markası var mı? Aslında puro çok kişisel bir şey farkındayım, yani damak tadı çok önemli. Ama sizlerin de tavsiyelerini duymak beni memnun eder. Çok yoğun bir puro içicisi değilim, arada keyfe keder içiyorum. Fiyat/kalite performansı olarak tavsiye ediceğiniz veya gitmişken denemeden sakın gelme diyebileceğiniz bir model var mı? Benim yaptığım ufak bi araştırma ve arkadaş tavsiyeleri üzerine şunları buldum, ne dersiniz? Bu arada sipariş vermek isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım.

-Hayo de Monterrey (le hoyo des dieux - petit robustos - Epicure No.2)
-Partagos (serie D No.4)
-Rome & Julieta (Cazadores - petit corona - No.3)
-Monte Cristo (Edmundo - No.4 - No.2)
Kullanıcı avatarı
yakuza

Mesaj 2fast4u » 27 Nis 2011, 10:59

Resim
rafael gonzales double corona mı 5 ay sonra humıdordan cıkardım .İçimi çok hafıf sıkı sarımlı sonlarına dogru ates yogunlugunu kaybedıp tekrar tekrar yakmama sebebiyet versede:) keyıflı bır marka .Bu markayı karısık bır seri yaptırdıgım için 1 tane deneme sansım oldu. Kutu fıyatını ınternetten bakıp ogrendım.Rafael ortalama bir fiyata sahıp kalıtelı ıcımı olan bir cigar.Yalnız tecrubelı purocular için değil yanı bir sey ıfade etmeye bilir.Yeni başlayanlar için bır basamak ötede demek daha dogru hafıf aromatik rafael denemeye deger
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 27 Nis 2011, 11:27

yakuza tesekkurler yorumlar için.Bahsettiğin markalar ben dahıl burada az cok puroyu bılen herkesın tadına kalıtesıne %100 kefıl olabileceği markalardır.Hepsını denedım hatta fırsat buldukca yerlerını bos bırakmadan yenılerını koymaya calısırım.Habanos olmasada domınık lı don dieogo yuda bu lısteye eklemek gerekır.:)sorunun cevabı oncelıkle hangı boy ıcım olarak senı zorlamaz onu belırledıkten sonra sertlık olarak senı yormayacak hafıf ıcımlı por larranaga veya dıplomatıcos ları tavsıye edebılırm.petıt corona boy bence ıdeal olacaktır. Tabii evınde bır humıdor yoksa kesınlıkle tavsıye etmem cunku donusten sonra kısa zaman ıcınde gereklı nem oranına acılen ıhtıyac duyacaklardır.Cohıba yazmamıssın ben en azından cıgarello olarak temın ederdim .Duty free lerde bol bol mevcut..bunların dısında gıtmısken h.upmann veya bolıvar hata robania markalarını ılerısı ıcın 1 veya 2 adet alıp kutuya atmanda fayda var derim.Şimdiden iyi yolculuklar
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners