TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Model: BMW 6 Serisi Coupe F13

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Yeni Model: BMW 6 Serisi Coupe F13

Mesaj winterdrops » 10 Nis 2011, 23:24

clk yazdı:Winterdrops, yaslaniyorsun ondandir :D

Bu durumda kafamı kurcalamıyor değil yani :D
Kullanıcı avatarı
winterdrops

Mesaj winterdrops » 18 Nis 2011, 10:35

TopGear sitesinin incelemesinden de vasat bir puan almış 6 serisi. Yaşlanmış olsamda endişelerimde haksız değilmişim :D

http://www.topgear.com/uk/bmw/6-series- ... -test/650i
Kullanıcı avatarı
winterdrops

Mesaj sedir » 18 Nis 2011, 10:55

Herkes birbirine "gazz" verdi, yerin dibine soktunuz arabayı :lol:
Ben eleştirileri oldukça haksız buluyorum.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj razz » 18 Nis 2011, 12:59

sedir yazdı:Herkes birbirine "gazz" verdi, yerin dibine soktunuz arabayı :lol:
Ben eleştirileri oldukça haksız buluyorum.

Kendi adıma cevap vereyim; Öncelikle aracın hak ettiği derinlik olmasa da "yerin dibi"ne razıyım.. :)
Ayrıca benim araç hakkındaki eleştrilerimi haksız bulmanız gayet normal zira bu aracı benim gözümle görmek için BMW markasının son 30 yılına ( en azından dizayn açısından ) vakıf olmak gerekir.. ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj sedir » 18 Nis 2011, 13:36

razz yazdı:... aracın hak ettiği derinlik olmasa da "yerin dibi"ne razıyım.. :)

Dikkat edelim.
Dünya küre şeklinde.
Bir cismi çok fazla yer'in (yani dünyanın) dibine sokarsanız, 180 derece karşıdan yukarı çıkıverir :idea: ;)
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 18 Nis 2011, 16:33

Sedir Hocam, E30'u ilk gördügümüzde sasirmistik. Bu nasil bir dizayn demistik. Muhtesem bulmustuk. E36 ise uzay kasa olarak nitelendirildi ülkemizde. Bunlarin hepsinin bir nedeni var. BMW dizayn anlaminda hep öncü olmustur. Halen'de bu öncü görevini basari ile yürütmekte. 5 GT yada X6, X1 bu öncülüge gayet güzel örnekler. Yalniz burada ki problem yeni fikirleri yada yeni dizaynlari ortaya atarken bir bütünlük icerisinde olmasi.

X6 üstü bikini alti cizme bir hatun gibi duruyor, 6 serisinin proporsiyonlarindan tutunda; burun ve kic yapisina kadar bir uyumsuzluk var. Sonucta 5 serisi GT bir düsüncenin ilk adimidir. Bu arac alinir alinmaz ayri konu ama amacini yerine getiren ve dizayni ile bunu destekleyen bir arac.

6 serisinin amaci exclusive drive... Bu aractan ne exclusive olur ne 6 serisi ne de otomobil....
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj razz » 18 Nis 2011, 16:37

clk yazdı: 6 serisinin amaci exclusive drive...

Evet bir zamanlar gerçekten öyleydi..

Resim
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj razz » 18 Nis 2011, 17:15

1989'da bunu yapan firma

Resim

2012'de bunu yapmayı planlıyor..

Resim

Aslında doğru ya.. Şimdi şöyle bir baktım da, ben hakikaten haksızlık etmişim BMW'ye.. Gelişime bakar mısınız..
Zaten Chris Bangle, BMW'yi başarıya taşıyan(!) değişimi vurgularken ne demiş; " eskiye bağlı kalmadan, yıkıp yeniden yaparak, özgün dizayn elde etmek ".. Teşekkürler Mr.Bangle..
İşte bu fikri sapına kadar benimsemiş bir konsept BMW; Concept Coupe CS.. " Aa.. Bu araç dört kapılı yahu, böyle Coupe mi olur..? demeyin zira X6 denen nesne, BMW'nin araç terminolojisine gururla soktuğu(!) " Active Coupe " olduktan sonra bu araç hayli hayli Coupe olur..

Bu arada olaya TR özelinde de bakalım biraz;
Mesela transfer mevsimine yetişirse bu konsept(!) otomobil süper olur.. Böyle bir aracın önünde secde etmeyecek " topçu " herhalde yoktur..
Ayrıca sadece 3 ay dinlenecek ve nedense bu yaza damgasını vurup başka hiçbir zaman diliminde hatırlanmayacak hit(!)lerin olduğu album anlaşmalarında da bu otomobile çok görev düşecek.. Milli Eğitim Bakanı'nın ismini hatırlamakta güçlük çeken " Popçu "larımız eğlence mekanlarını bu araçla terk edecek..
Alkollü bir şekilde araç kullanırken adeta yola atlayarak kendini intihar etmeye çalışan ağaca vuran manken kızımız polisle tartışırken fonda bu araç olacak..
Sonbaharla hareketlenen yerli dizi sezonunda da " zengin ancak ne iş yaptığı bir türlü anlaşılamayan holding sahibi " tiplemesi için de yeni araba lazım.. İşte yine imdadımıza bu araç yetişecek.. Dizideki beyaz olacak yalnız.. ( eğer beyaz olmazsa 3M folyoyla kaplarız ) Türk dizi seyircisi zengin tiplemenin aracı beyaz olmazsa yeterince zengin olduğuna inanmıyor..
Kullanıcı avatarı
razz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners