TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex GMT Master II 126710 BLRO (Pepsi)

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex GMT Master II 126710 BLRO (Pepsi)

Mesaj görkemk » 09 Şub 2021, 16:28

işte zorladığınız için alamıyorsunuz - alamıyoruz anlatmak istediğim o

adamlar vermedikçe üzerine üzerine gitmek yerine başka saatlere yöneldiğimiz zaman onlarda aa kardeşim bu ters tepmeye başladı deyip bu politikadan vaz geçecekler

mesela bir kere sordun , iki kere sordun tamam artık 3 e gerek yok , yada bekleyin dediler 2 ay bekledin 5 ay bekledin daha fazla beklemeye gerek yok

saçma durum sürekli gidip istemek. Kararlı bir şekilde biz kullanıcılar vermiyor musun kardeşim iyi bende gider başka saat alırım o zaman demeye başlayınca bu satış politikası değişir.

sen dersin sallamaz , ben derim sallamaz ama 1000 kişi derse o zaman müşterimiz başka markaya kayıyor bu satış bölgesinde diye satmaya başlar.

greyci içinde bu geçerli sen , ben normal kullanıcı retail üzerine fiyattan inatla almayı reddedersek talep azalır ve ikinci el fiyatlar iner

genel konuşuyorum bu son yazdıklarımı üstünüze alınmayın bu arada. Ama kabul edelim ki pek çok insan da içimizde rolexi muhteşem işçiliği için değil yarın öbür gün satarsam para kaybetmem hatta para kazanırım, kolumda prestij sağlar mantığı ile alıyor.

öyle olunca da bayi istediği kuralı koymaya başlar , müşteri her zaman haklıdır dan çölde su arayan bedevi muamelisene dönüyor iş.

misal burada forumda aabiii grand seikoya o para verilir mi ? japonun prejtiji yok , spring drive quartz yea , iwc de şöyle böyle , panerai hepsi aynı , zenith vıdı vıdı , omegalar o parayı etmez diye gargara yapıyoruz değil mi ?

bu saatleri satmaya çalışan arkadaşlara en ölüsünden teklifler veriyoruz değil mi ?

o zaman bende rolex bayisi olsam 2 datejust alda öyle gel derim :D :D
Kullanıcı avatarı
görkemk

Rolex GMT Master II 126710 BLRO (Pepsi)

Mesaj haylo » 09 Şub 2021, 18:17

görkemk yazdı:işte zorladığınız için alamıyorsunuz - alamıyoruz anlatmak istediğim o

adamlar vermedikçe üzerine üzerine gitmek yerine başka saatlere yöneldiğimiz zaman onlarda aa kardeşim bu ters tepmeye başladı deyip bu politikadan vaz geçecekler

mesela bir kere sordun , iki kere sordun tamam artık 3 e gerek yok , yada bekleyin dediler 2 ay bekledin 5 ay bekledin daha fazla beklemeye gerek yok

saçma durum sürekli gidip istemek. Kararlı bir şekilde biz kullanıcılar vermiyor musun kardeşim iyi bende gider başka saat alırım o zaman demeye başlayınca bu satış politikası değişir.

sen dersin sallamaz , ben derim sallamaz ama 1000 kişi derse o zaman müşterimiz başka markaya kayıyor bu satış bölgesinde diye satmaya başlar.

greyci içinde bu geçerli sen , ben normal kullanıcı retail üzerine fiyattan inatla almayı reddedersek talep azalır ve ikinci el fiyatlar iner

genel konuşuyorum bu son yazdıklarımı üstünüze alınmayın bu arada. Ama kabul edelim ki pek çok insan da içimizde rolexi muhteşem işçiliği için değil yarın öbür gün satarsam para kaybetmem hatta para kazanırım, kolumda prestij sağlar mantığı ile alıyor.

öyle olunca da bayi istediği kuralı koymaya başlar , müşteri her zaman haklıdır dan çölde su arayan bedevi muamelisene dönüyor iş.

misal burada forumda aabiii grand seikoya o para verilir mi ? japonun prejtiji yok , spring drive quartz yea , iwc de şöyle böyle , panerai hepsi aynı , zenith vıdı vıdı , omegalar o parayı etmez diye gargara yapıyoruz değil mi ?

bu saatleri satmaya çalışan arkadaşlara en ölüsünden teklifler veriyoruz değil mi ?

o zaman bende rolex bayisi olsam 2 datejust alda öyle gel derim :D :D
Yazdıklarınızda haklı olduğunuz noktalar var. Ben de katılıyorum. Mesela ileride biraz daha yaş aldığımda beyaz karan bir datejust almak isterim diye düşünüyordum. Hatta forumda sadece 3 saat alma hakkınız olsa ne alırdınız gibi bir başlık vardı sanırım oraya da beyaz datejust da içeren bir üçlü yazmıştım belki 8-10 sene sonra alırım diye. Ama birkaç zaman önce Cartier Santos gördüm beyaz kadran. O an dedim ki Datejust falan iptal ben alırsam eğer Santos alırım. O zaman yok Rolex olsun aman başkası olmasın falan demedim. Çünkü daha çok beğendim. Şu an ikisi yan yana olsa Rolex olmuş olmamış bakmam Santos’u alır geçerim. Ama şu Pepsi’den daha çok beğendiğim bir model bulamadığım için diretiyorum. Bu haftadan önce böyle detaylıca işin içine girmemiştim, çok yer aradım sordum ama hiç diretmemiştim. Şimdi gördüm ki Rolex şubelerinin bambaşka hesapları var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
haylo

Mesaj Timsah » 10 Şub 2021, 03:06

Bir youtube kanalında Türkiyedeki bir rolex bayisinin çalışanlarına (nasıl yok denir) dersi verildiğini duymuştum.
Umut doğar genellikle, her şey umutsuzlaştığında.
Kullanıcı avatarı
Timsah

Mesaj Altar » 10 Şub 2021, 17:07

Yanlış anlamayın ama o saate vereceğiniz para miktarı hatırı sayılır bir fiyat. Neden rolex yada almasanız onun bulunduğu segmentte başka bir saat alabilirsiniz bence. 100 bin tl gibi paraları Türkiye de kaç kişi verebilir o saate, Üstelemeyin şurada sağlam bir boykot çağrısı yapsak o zaman ben görürüm o tok satıcıları.
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur
Kullanıcı avatarı
Altar

Mesaj rolexcollector » 10 Şub 2021, 19:09

Altar yazdı:Yanlış anlamayın ama o saate vereceğiniz para miktarı hatırı sayılır bir fiyat. Neden rolex yada almasanız onun bulunduğu segmentte başka bir saat alabilirsiniz bence. 100 bin tl gibi paraları Türkiye de kaç kişi verebilir o saate, Üstelemeyin şurada sağlam bir boykot çağrısı yapsak o zaman ben görürüm o tok satıcıları.
Değil öyle[emoji23][emoji23]

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj varistas » 10 Şub 2021, 20:26

Uzun süredir takip ettiğim bir kanalda tesadüfen denk geldim bu videoya. Tam da sizin tahmin ettiğiniz ve firmadan da bilgilendirildiğiniz şekilde olduğundan bahsetmiş bu videoda. İstediğiniz modeli nasıl alabileceğiniz konusunda taktikler vermiş, belki işe yarar.

https://youtu.be/QeN2KAPucV8

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
varistas

Mesaj schavelle » 10 Şub 2021, 20:58

Iyi ki Hermes'den retail fiyata Birkin canta almaya calismiyoruz.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
schavelle

Mesaj eyimen » 10 Şub 2021, 23:49

görkemk yazdı:Ama kabul edelim ki pek çok insan da içimizde rolexi muhteşem işçiliği için değil yarın öbür gün satarsam para kaybetmem hatta para kazanırım, kolumda prestij sağlar mantığı ile alıyor.

Tek ve yegane sebep :D
Kullanıcı avatarı
eyimen

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners