TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex GMT Master II 126710 BLRO (Pepsi)

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex GMT Master II 126710 BLRO (Pepsi)

Mesaj ekdellal » 05 Şub 2021, 09:14

Bulunabilir, marka ve modellere yönelin. Harcadığınız enerjiye, gördüğünüz muameleye yazık. Değmez.

Sent from One+ 8 pro 12/256 via Tapatalk
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Mesaj haylo » 05 Şub 2021, 10:19

Ufkynl yazdı:
mrtkrks yazdı:Lütfen kimse yanlış anlamasın gerçekten aklım almıyor bu durumu. Bu muameleleri gördükten sonra kola takılacak o saat gerçekten mutlu edebilir mi insanı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha da mutlu eder. Kimse parasıyla bile alamazken ben aldım ne kadar da mükemmel bir insanım düşüncesi saatin kendisinden daha değerli bir histir.
Rolex zaten bunu satıyor.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani elbetteki ulaşılması zor bir şeye erişmek her insanı az veya çok mutlu edebilir ancak sadece bir saati alabildiği için “ne kadar mükemmel bir insanım” diyecek birisi değilim. Benim bu veya benzeri markalara/saatlere yönelmemdeki sebep az olsun öz olsun mantığıdır. Sadece bu alanda değil her şeyde gücümün yettiği en kaliteli ürünü almak isterim. Bu da öyle bir şey. İstediği bir şeyi alınca herkes gib ben de mutlu olurum tabiki

En son haylo tarafından 05 Şub 2021, 10:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
haylo

Mesaj haylo » 05 Şub 2021, 10:26

mrtkrks yazdı:Lütfen kimse yanlış anlamasın gerçekten aklım almıyor bu durumu. Bu muameleleri gördükten sonra kola takılacak o saat gerçekten mutlu edebilir mi insanı ?

Evet bu karşılaştığım tutum beni de rahatsız etti. Ben de gerekli uyarı ve şikayetleri yaptım zaten. Kimi kime şikayet ediyoruz orası ayrı bir muamma. Satış danışmanı mağaza müdüründen veya patrondan yüz bulmasa böyle konuşamaz. Ben elimden geleni yaptım çalışanın kendisiyle çeliştiğini ve tutarsız konuştuğunu hem kendisine hem de şirket yetkilisine ilettim. Yapabileceklerim bunlar.
Gelelim mutlu edecek mi kısmına. Ben orada çalışanın tavrına kızıp rolexe tepki koysam ve asla almam desem, tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali olacak. Hem uzun süredir arıyorum yetkili satıcıları ama hiçbiri böyle konuşmamıştı. Sadece dün bir tanesi böyle çıkıntılık yapınca ben de konuyu açtım. Yaşadığım olayı şirket yetkilisine ilettiğimde ise o da özür diledi aslında.
Sonuç olarak beğendiği istediği bir şeyi almak herkesin hoşuna gider ve mutlu eder sanırım

En son haylo tarafından 05 Şub 2021, 10:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
haylo

Mesaj mrtkrks » 05 Şub 2021, 10:32

Ufkynl yazdı:

Daha da mutlu eder. Kimse parasıyla bile alamazken ben aldım ne kadar da mükemmel bir insanım düşüncesi saatin kendisinden daha değerli bir histir.

Laz müteahhitlerden bahsediyorsunuz heralde :) Rolex taktığı için kendini mükemmel hisseden bir onlar var bir de aşağıdaki gringo

Resim

Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Mesaj haylo » 05 Şub 2021, 10:38

raven yazdı:Rolex almak için kendinizi böyle bir davranışa layık görüyor musunuz? Rolex'in sağladığı (!) Prestiji anlayacak ve kullanabileceğiniz bir çevrede mi yaşıyorsunuz? Bunların cevabı "Hayır" ise o zaman nefsinize hakim olmak en iyisi olur. Rahmetli Barış Manço'nun dediği gibi "Nefsine hakim olursan kurulursun tahtına ..." Sizin tahtınız Rolex'in tacından daha değerli olmalıdır .
Ben neden kendimi böyle bir davranışa layık göreyim. O karşımdakinin saygısızlığı. Ben saygı çerçevesinde gereken cevabı verdim zaten.
Sizin sorunuza gelirsek mesele tam olarak da bu zaten. Başka bir başlıkta yazmıştım. Çevremde saatlerle ilgilenen bir kişi bile yok. Arkadaşlarımın neredeyse tamamı ne saatten anlar ne de saat takar. 1-2 kişinin kol saati var içlerinde o kadar. Ama bu benim saati almam veya vazgeçmem için bir kıstas değil. Şu an kullandığım saati almadan önce yine forumda OP39 u danıştığım bir başlıkta, çevremdekilerin sizin deyiminizle “Rolex’in prestijini” anlamaları şöyle dursun, tam tersi ooo rolex yapmışız demelerinden rahatsız olacağımı söylemiştim. Tekrar etmekte fayda var. Evet Rolex çok prestijli bir marka bu aşikar. Ancak bu saati o kadar çok beğendim ki bu tepkileri umursamam. Ben bu saati pek çok kişinin aksine çevrem için değil kendim için alıyorum. Şunu da inkar etmiyorum, gittiğiniz bir ortamda saatlerle ilgili bir kaç kişi varsa dikkatlerini çekmesi ve koyu bir saat sohbeti başlatması da güzel oluyor

En son haylo tarafından 05 Şub 2021, 15:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
haylo

Mesaj haylo » 05 Şub 2021, 10:49

ekdellal yazdı:Bulunabilir, marka ve modellere yönelin. Harcadığınız enerjiye, gördüğünüz muameleye yazık. Değmez.

Sent from One+ 8 pro 12/256 via Tapatalk
Ben aynı şeyi düşünmüyorum ama bir sıraya koydum almak istediğim saatleri. Olursa alırım olmazsa da hiç almam diye düşünüyorum. Bu süreçte başka beğendiğim saatler elbetteki olacaktır o zaman sıralamayı değiştirebilirim tabi. Hiç hesapta yokken bir yerlerde Beyaz kadran Santos gördüm baya aklımı çeldi mesela. Ama bunu Pepsi bulamıyorum diye almaktansa Santos’u da çok beğendiğim için almaya çalışırım.
Gördüğüm muamele kısmına gelirsek karşımdaki bana yalan söylemeye çalıştı eline yüzüne bulaştırdı. Bana yalan söylemesi canımı sıktı hem kendisine hem de şirkete uyarımı yaptım. Bir eleman yüzünden markayı suçlamam. Şunu düşünüyorum ama İzmir’den almaya çalışmak yerine başka mağazalara yoğunlaşırım. Müşteri kaybetmek bir şirket için yeterince iyi bir ceza

Kullanıcı avatarı
haylo

Mesaj BatuhanKLC » 05 Şub 2021, 11:01

Konu hakkında yardımcı olamayacağım ama. Acaba Rolex bilerek mi üretim bandını genişletmiyor ya da geliştirmiyor? Lüks tüketime yönelim bu kadar artmışken politikası tartışılır geliyor bana.
Kullanıcı avatarı
BatuhanKLC

Mesaj Ufkynl » 05 Şub 2021, 11:31

haylo yazdı:
Ufkynl yazdı:

Yani elbetteki ulaşılması zor bir şeye erişmek her insanı az veya çok mutlu edebilir ancak sadece bir saati alabildiği için “ne kadar mükemmel bir insanım” diyecek birisi değilim. Benim bu veya benzeri markalara/saatlere yönelmemdeki sebep az olsun öz olsun mantığıdır. Sadece bu alanda değil her şeyde gücümün yettiği en kaliteli ürünü almak isterim. Bu da öyle bir şey. İstediği bir şeyi alınca herkes gib ben de mutlu olurum tabiki

Yorumumu şahsi algılamayın lutfen. Genel konuşuyorum. Musteri kitlesi Sadece saat konusu ile hobi boyutunda ilgilenenler olsa bu firmaların 1 tanesi bile ayakta kalamaz.

Kullanıcı avatarı
Ufkynl

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 157 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners