Bulunabilir, marka ve modellere yönelin. Harcadığınız enerjiye, gördüğünüz muameleye yazık. Değmez.
Sent from One+ 8 pro 12/256 via Tapatalk
Yani elbetteki ulaşılması zor bir şeye erişmek her insanı az veya çok mutlu edebilir ancak sadece bir saati alabildiği için “ne kadar mükemmel bir insanım” diyecek birisi değilim. Benim bu veya benzeri markalara/saatlere yönelmemdeki sebep az olsun öz olsun mantığıdır. Sadece bu alanda değil her şeyde gücümün yettiği en kaliteli ürünü almak isterim. Bu da öyle bir şey. İstediği bir şeyi alınca herkes gib ben de mutlu olurum tabikiUfkynl yazdı:Daha da mutlu eder. Kimse parasıyla bile alamazken ben aldım ne kadar da mükemmel bir insanım düşüncesi saatin kendisinden daha değerli bir histir.mrtkrks yazdı:Lütfen kimse yanlış anlamasın gerçekten aklım almıyor bu durumu. Bu muameleleri gördükten sonra kola takılacak o saat gerçekten mutlu edebilir mi insanı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rolex zaten bunu satıyor.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bu karşılaştığım tutum beni de rahatsız etti. Ben de gerekli uyarı ve şikayetleri yaptım zaten. Kimi kime şikayet ediyoruz orası ayrı bir muamma. Satış danışmanı mağaza müdüründen veya patrondan yüz bulmasa böyle konuşamaz. Ben elimden geleni yaptım çalışanın kendisiyle çeliştiğini ve tutarsız konuştuğunu hem kendisine hem de şirket yetkilisine ilettim. Yapabileceklerim bunlar.mrtkrks yazdı:Lütfen kimse yanlış anlamasın gerçekten aklım almıyor bu durumu. Bu muameleleri gördükten sonra kola takılacak o saat gerçekten mutlu edebilir mi insanı ?
Laz müteahhitlerden bahsediyorsunuz heraldeUfkynl yazdı:Daha da mutlu eder. Kimse parasıyla bile alamazken ben aldım ne kadar da mükemmel bir insanım düşüncesi saatin kendisinden daha değerli bir histir.mrtkrks yazdı:Lütfen kimse yanlış anlamasın gerçekten aklım almıyor bu durumu. Bu muameleleri gördükten sonra kola takılacak o saat gerçekten mutlu edebilir mi insanı ?
Ben neden kendimi böyle bir davranışa layık göreyim. O karşımdakinin saygısızlığı. Ben saygı çerçevesinde gereken cevabı verdim zaten.raven yazdı:Rolex almak için kendinizi böyle bir davranışa layık görüyor musunuz? Rolex'in sağladığı (!) Prestiji anlayacak ve kullanabileceğiniz bir çevrede mi yaşıyorsunuz? Bunların cevabı "Hayır" ise o zaman nefsinize hakim olmak en iyisi olur. Rahmetli Barış Manço'nun dediği gibi "Nefsine hakim olursan kurulursun tahtına ..." Sizin tahtınız Rolex'in tacından daha değerli olmalıdır .
Ben aynı şeyi düşünmüyorum ama bir sıraya koydum almak istediğim saatleri. Olursa alırım olmazsa da hiç almam diye düşünüyorum. Bu süreçte başka beğendiğim saatler elbetteki olacaktır o zaman sıralamayı değiştirebilirim tabi. Hiç hesapta yokken bir yerlerde Beyaz kadran Santos gördüm baya aklımı çeldi mesela. Ama bunu Pepsi bulamıyorum diye almaktansa Santos’u da çok beğendiğim için almaya çalışırım.ekdellal yazdı:Bulunabilir, marka ve modellere yönelin. Harcadığınız enerjiye, gördüğünüz muameleye yazık. Değmez.
Sent from One+ 8 pro 12/256 via Tapatalk
Yorumumu şahsi algılamayın lutfen. Genel konuşuyorum. Musteri kitlesi Sadece saat konusu ile hobi boyutunda ilgilenenler olsa bu firmaların 1 tanesi bile ayakta kalamaz.haylo yazdı:Yani elbetteki ulaşılması zor bir şeye erişmek her insanı az veya çok mutlu edebilir ancak sadece bir saati alabildiği için “ne kadar mükemmel bir insanım” diyecek birisi değilim. Benim bu veya benzeri markalara/saatlere yönelmemdeki sebep az olsun öz olsun mantığıdır. Sadece bu alanda değil her şeyde gücümün yettiği en kaliteli ürünü almak isterim. Bu da öyle bir şey. İstediği bir şeyi alınca herkes gib ben de mutlu olurum tabikiUfkynl yazdı:Daha da mutlu eder. Kimse parasıyla bile alamazken ben aldım ne kadar da mükemmel bir insanım düşüncesi saatin kendisinden daha değerli bir histir.mrtkrks yazdı:Lütfen kimse yanlış anlamasın gerçekten aklım almıyor bu durumu. Bu muameleleri gördükten sonra kola takılacak o saat gerçekten mutlu edebilir mi insanı ?
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 145 misafir
|