kalibre » 11 Oca 2021, 20:41
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katılmama rağmen ikinci kez başlık açmış bulunuyorum. sanırım çok pür dikkat biriyim tüm detaylar benim için sorun olabiliyor bir anda. saat konusuna çok hassasiyet gösteren biriyim gerek mekanizması gerek zamanın soyut kavramının bende ruhsal açıdan açıklaması derindir. hakeza sizleri uzun zaman okuduktan sonra aranıza katıldım. bugünkü kararsızlığımı sizlerin görüşüyle neticeye erdirmek niyetim. orientten otomatik bir saat aldım fakat çok bilgim olmadığı için bazı değişkenlikleri kaçırmışım; aldığım saatim kurmalı değil doğrudan otomatik bir saatmiş. ve 750 tl fark ile elden kurmalı (daha beyaz kadranlı) modelini ile değiştirebilirim fakat bu saatimi çok sevdim, neredeyse göndermek istemiyorum; bej rengi kadranı ile beni kendine bağladı diyebilirim. Sizlere sormak istediğim elden kurması olmayan bir saat ilerde bir sorun çıkarır mı ya da ön göremediğim, deneyimlemediğim bir olumsuz fark yaratabilir mi? Yoksa herhangi bir konfor, ruhsal veya iktisadi olarak değer farkı yaratmaz, gönül rahatlığı ile kullanabilir miyim?