SelAc yazdı:Herhangi bir arıza söz konusu değilse hiç bir sorun yaşamazsınız. El ile kurulmayan iki Orient kullandım. Hiç sorun yaşamadım. Bilek hareketi ile çok kısa sürede kuruluyor zaten.
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iskampavya yazdı:Otomatik pratik, kurmalı meşakatli ama zevklidir, herkese göre değildir kurmalı. ikisi de güvenilir mekanizmaya sahip ise sorunsuz kullanırsınız.
Güle güle kullanın
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boagrius yazdı:Hangi model orient aldınız? Elle kurulan model olarak bahsettiğiniz aynı zamanda otomatik midir?
kalibre yazdı:Boagrius yazdı:Hangi model orient aldınız? Elle kurulan model olarak bahsettiğiniz aynı zamanda otomatik midir?
Orient FDB08001W0 aldım ben. evet ötekisi de hem elle kurulum hem otomatik bir saat o da Orient FAG02002W0.. Fakat tercihimi yaptım değişim yapmayacağım elle kurulum olmayan normal otomatik saatimle devam etme istiyorum ve kullanmaya başladım zira kadranı krem renginde ve kahve kayış çok daha güzel duruyor. ve fiyat farkı da değer mi tam emin olamadım. Sanırım bu eksiklik yüzünden pişman olmam diye düşünüyorum.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: ringrang ve 217 misafir
|