ekdellal yazdı:F30'dan G20'ye geçtiğimiz doğrudur.
3.20i First Edition M Sport, Simsiyah.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüșler dilerim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ekdellal yazdı:F30'dan G20'ye geçtiğimiz doğrudur.
3.20i First Edition M Sport, Simsiyah.
Çok teşekkürler, herkesin gönlündeki arabaya ve saate kavuşması dileklerimle.KKarakuş yazdı:Sn. ekdellal ; Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanım dilerim. [emoji106]
Selamlar, şirket aracım 2020 model 1.6 dizel insignia ve oldukça memnunum. 136 beygir ve torku oldukça yüksek. Tasarım olarak çok güzel bir araç, uzun burunlu araçlar genelde yakışıklı olur zaten.copycat yazdı:Değerli arkadaşlar, son kasa 1.6 dizel Opel Insignia kullanan var mı acaba? 136 beygir olması ve iç tasarımı fena değil gibi.
Eskiden Opel'e Almanya'nın Tofaş'ı derdi büyüklerimiz:), sorun çıkaran baş ağrıtan bir araç mıdır?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkürler. Eksi noktalar benim için de çok önemli değil. Özellikle bagaj boyutu hemen hemen hiç etkilemiyor beni.mrtkrks yazdı:Selamlar, şirket aracım 2020 model 1.6 dizel insignia ve oldukça memnunum. 136 beygir ve torku oldukça yüksek. Tasarım olarak çok güzel bir araç, uzun burunlu araçlar genelde yakışıklı olur zaten.copycat yazdı:Değerli arkadaşlar, son kasa 1.6 dizel Opel Insignia kullanan var mı acaba? 136 beygir olması ve iç tasarımı fena değil gibi.
Eskiden Opel'e Almanya'nın Tofaş'ı derdi büyüklerimiz:), sorun çıkaran baş ağrıtan bir araç mıdır?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eksileri ise aşağıdaki gibi:
- Bagaj yüksekliği az, çocuk bisikleti bile zor giriyor.
- Ekranı çok küçük ve tüm donanımlarda standart.
- Saklama alanı çok az. Torpido küçük, koltuk arkalarında göz yok.
- Kol dayama sabit, ileri-geri gitmiyor.
- Arka tarafa çok fazla rüzgar sesi geliyor.
- Dikiz aynasını bir türlü sevemedim, sanki yeterli görüş alanı sunmuyor.
Bahsettiğim eksiler genel olarak şahsi beğeniler ve çok önemli şeyler değil bence. Genel olarak 10/8 verebilirim araca.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir
|
||||||||||||||