razz yazdı:
punk; altın al..
bozok yazdı:
ben daha inşaat mühendisliği 2. sınıf olduğum için yanlış biliyorum ozaman ustanın affına sığınıyorum
bende dersten inşaat çeliğinin uzama katsayısının beton ile aynı olduğu için çelik kullanılıyo diye hatırladım yapı malzemesinden niye kaldığım belli oldu
Terasus yazdı:bozok yazdı:
ben daha inşaat mühendisliği 2. sınıf olduğum için yanlış biliyorum ozaman ustanın affına sığınıyorum
bende dersten inşaat çeliğinin uzama katsayısının beton ile aynı olduğu için çelik kullanılıyo diye hatırladım yapı malzemesinden niye kaldığım belli oldu
Beton'un çekme kuvvetine dayanımı demirin 10'da 1'i olduğundan teoride 0 kabul edilir, bu yüzden çekme bölgelerinde demir kullanılır . Eğer sınavda betonun da demir kadar çekmeye dayanıklı olduğunu iddia ettiysen bence o hocadan bir daha ders alma zira kafayı sana takmıştır ve ömür boyu geçemezsin o hocadan
Clk yazdı:Ucan tekme dedin kalbimizi kirdin buradaBiz Caponmuyuz Bruce Lee gibi ucan temeyle dalalim.
Bizim teknik daha biz yumusak, falakamizi elimize alir, sag avucumuzun icerisine ufak bir tükürük ile serinlik verdikten sonra Osmanli Tokati ile dalariz biz
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 200 misafir
|