T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
razz » 10 Nis 2011, 23:01
bozok; Rica ederim.. Bizimkisi alayl覺 bilgisi.. 2 seneye kadar biz senden 繹renmeye balar覺z

punk; alt覺n al..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
-

razz
-
- Ya: 48
- Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05
nickynick » 11 Nis 2011, 05:59
razz yazd覺:
punk; alt覺n al..
Adam ciddi beyler

Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
-

nickynick
-
- Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44
Terasus » 13 Nis 2011, 07:14
bozok yazd覺:ben daha inaat m羹hendislii 2. s覺n覺f olduum i癟in yanl覺 biliyorum ozaman ustan覺n aff覺na s覺覺n覺yorum

bende dersten inaat 癟eliinin uzama katsay覺s覺n覺n beton ile ayn覺 olduu i癟in 癟elik kullan覺l覺yo diye hat覺rlad覺m yap覺 malzemesinden niye kald覺覺m belli oldu

Beton'un 癟ekme kuvvetine dayan覺m覺 demirin 10'da 1'i olduundan teoride 0 kabul edilir, bu y羹zden 癟ekme b繹lgelerinde demir kullan覺l覺r . Eer s覺navda betonun da demir kadar 癟ekmeye dayan覺kl覺 olduunu iddia ettiysen bence o hocadan bir daha ders alma zira kafay覺 sana takm覺t覺r ve 繹m羹r boyu ge癟emezsin o hocadan

-

Terasus
-
- Ya: 40
- Kay覺t: 19 Tem 2010, 06:25
bozok » 14 Nis 2011, 03:29
Terasus yazd覺:bozok yazd覺:ben daha inaat m羹hendislii 2. s覺n覺f olduum i癟in yanl覺 biliyorum ozaman ustan覺n aff覺na s覺覺n覺yorum

bende dersten inaat 癟eliinin uzama katsay覺s覺n覺n beton ile ayn覺 olduu i癟in 癟elik kullan覺l覺yo diye hat覺rlad覺m yap覺 malzemesinden niye kald覺覺m belli oldu

Beton'un 癟ekme kuvvetine dayan覺m覺 demirin 10'da 1'i olduundan teoride 0 kabul edilir, bu y羹zden 癟ekme b繹lgelerinde demir kullan覺l覺r . Eer s覺navda betonun da demir kadar 癟ekmeye dayan覺kl覺 olduunu iddia ettiysen bence o hocadan bir daha ders alma zira kafay覺 sana takm覺t覺r ve 繹m羹r boyu ge癟emezsin o hocadan

bukadarda 羹st羹me gelmeyin hocam

-

bozok
-
- Kay覺t: 06 Mar 2011, 13:09
mucadeleci » 07 ub 2012, 16:51
Clk yazd覺:Ucan tekme dedin kalbimizi kirdin burada

Biz Caponmuyuz Bruce Lee gibi ucan temeyle dalalim.
Bizim teknik daha biz yumusak, falakamizi elimize alir, sag avucumuzun icerisine ufak bir t羹k羹r羹k ile serinlik verdikten sonra Osmanli Tokati ile dalariz biz

Bruce Lee, Amerika doumlu in k繹kenlidir.
(madem konu kar覺m覺, koyu 癟in milliyetcilii ile bilinen bruce lee abimizin kemiklerini s覺zlatmayal覺m dedim

)
Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
- Ya: 44
- Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ahmetemin, Google [Bot], kalbaysali ve 228 misafir