Tam da söylediğiniz gibi eski teknoloji active select tam otomatik şanzuman hem performans hem de yakıt tüketimine olumsuz etki etmiş.Aracı almadan önce inceleme videolarının tamamında bundan bahsediliyordu,ben de o yüzden manuel tercih ettim.Tgm yazdı:2016'da K kasalar yeni çıktığında bir arkadaşım için dizel modeliyle test sürüşü yapmıştık. Benim de kullanma şansım oldu ve o dönem A3 1.6 TDI S-Tronic'm vardı. Vallahi doğrusunu söylemek gerekirse yol tutuş, kullanım hissiyatı, akıcılık olarak hiç beğenmemiştim. 6 ileri tam otomatik şanzıman otomobili akıcı kılmıyor. Fabrika verisi 300nm tork ama aktarma organlarında güç kaybı var, 300nm tork'un tekerlere düzgünce aktarıldığını düşünmüyorum. Otomobili tek kelimeyle söylersem "sağır" bir otomobil. Ayrıca o kadar ayarlamaya çalışmama rağmen sürüş-oturum pozisyonundan da hiç memnun kalmamıştım. Bunlar benim kişisel düşüncelerim tabi ki.
Güncel K kasalarda 1.5 dizel motor ile birlikte 9 ileri yarı otomatik şanzuman seçeneği sunuluyor ancak güç 136 dan 122 beygire düşmüş.En full versiyonun donanımlarında dahi önemli kısıntılar yapılmış.Malesef C hatchback sınıfında tercih edilebilirliğinin azalacağını düşünüyorum.
Premium markaların araçlarını kullanma şansım olmadı.Astra h kasadan gectiğim için ben beğendim açıkçası,o yüzden konfor konusunda bir şey diyemeyecem ancak donanım olarak agr onaylı ortopedik koltuk seçeneği bulunuyor astra'da.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi