TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Saat Hangi Filmlerde Kullanılmış?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Saat Hangi Filmlerde Kullanılmış?

Mesaj vysaknc » 19 Eyl 2020, 22:46

copycat yazdı:
mbs1905 yazdı:Erman Hoca'nın yeni stili. :D Rolex sanırım?

Resim
Benim bildiğim kadarıyla bu adamın saatlerinin %90'ı invicta. Bunun da Rolex olduğunu sanmıyorum. Hatta invicta'yi çok değerli bir marka saniyor olabilir.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji4][emoji106]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hırs sebebi hasarettir..
Kullanıcı avatarı
vysaknc

Mesaj digitusmaximus » 19 Eyl 2020, 23:03

vysaknc yazdı:
copycat yazdı:
mbs1905 yazdı:Erman Hoca'nın yeni stili. :D Rolex sanırım?

Resim
Benim bildiğim kadarıyla bu adamın saatlerinin %90'ı invicta. Bunun da Rolex olduğunu sanmıyorum. Hatta invicta'yi çok değerli bir marka saniyor olabilir.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji4][emoji106]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rolex takan ünlülerin pek çoğu takmış oldukları saati sosyal statü ve zenginlik göstergesi olduğu için, çevresindeki ünlülerin ve zenginlerin Rolex taktığı için takıyor. Yoksa saatin mekanizması ile alakalı teknik anlamda en ufak bir bilgileri yok. Neden Yatchmaster takıyorsun da Submariner takmıyorum sorusunun cevabı Çünkü Yatchmaster daha pahalıydı şeklinde olacaktır.
Kullanıcı avatarı
digitusmaximus

Mesaj kilimanjaro » 20 Eyl 2020, 20:39

Ankara nin en eski ve saygin lokantalarinin birinde otopark parasi vermemek icin ortaligi birbirine katıp, kavga cikaran adam rolex molex takmaz.O saati yakindan incelemek lazim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj digitusmaximus » 20 Eyl 2020, 21:44

kilimanjaro yazdı:Ankara nin en eski ve saygin lokantalarinin birinde otopark parasi vermemek icin ortaligi birbirine katıp, kavga cikaran adam rolex molex takmaz.O saati yakindan incelemek lazim.

Müsadenizle tezini çürütüyorum kardeşim. Fatih Terim de izmir Çeşme'de lokanta sahibini dövmüştü ama gel gör ki Rolex takıyormuş :D :D
Resim

Sözümüz şaka tabi ki. ;) Ünlülerin taktığı saatler ile ilgili ntv haber linki..

https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/unlulerin-kullandiklari-saatler-ve-degerleri,hI94jgGhBEOwKeLt0zJU0g
Kullanıcı avatarı
digitusmaximus

Mesaj syndrome23 » 21 Eyl 2020, 11:19

Saati takıyor olabilir de gerçek mi acaba.

Geçenlerde yine burada bi modacının saatlerinden bu konu açılmıştı, 100 bin euroluk saatleri paçavra gibi atmıştı adam daha sonra arkadaşlar sahte olabileceklerini falan söylemişlerdi. Arkadaşın kastı bu bence.

Mesela şu ki, mesleğinden görüntüsünden o saati alamayacağı belli olan bir insan Rolex takınca sahte olduğu rahatlıkla tahmin ediiliyor. ama Erman hoca sahte taksa da kimse ihtimal vermez sahte takabileceğine :D Bu fikre sahip girişimci bir arkadaşımın sahte saatlerden oluşan devasa bir koleksiyonu var
Kullanıcı avatarı
syndrome23

Mesaj mrtkrks » 21 Eyl 2020, 11:36

digitusmaximus yazdı:
kilimanjaro yazdı:Ankara nin en eski ve saygin lokantalarinin birinde otopark parasi vermemek icin ortaligi birbirine katıp, kavga cikaran adam rolex molex takmaz.O saati yakindan incelemek lazim.

Müsadenizle tezini çürütüyorum kardeşim. Fatih Terim de izmir Çeşme'de lokanta sahibini dövmüştü ama gel gör ki Rolex takıyormuş :D :D
Resim

https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/unlulerin-kullandiklari-saatler-ve-degerleri,hI94jgGhBEOwKeLt0zJU0g
Müsaadenizle ben tezinizi çürütüyorum. Alaçatı’da Selahattin abi Fatih Terimi dövmüştü. Ki zaten mevzuda otopark değildi, yanlış olmasın :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Mesaj digitusmaximus » 21 Eyl 2020, 12:23

syndrome23 yazdı:Saati takıyor olabilir de gerçek mi acaba.

Geçenlerde yine burada bi modacının saatlerinden bu konu açılmıştı, 100 bin euroluk saatleri paçavra gibi atmıştı adam daha sonra arkadaşlar sahte olabileceklerini falan söylemişlerdi. Arkadaşın kastı bu bence.

Mesela şu ki, mesleğinden görüntüsünden o saati alamayacağı belli olan bir insan Rolex takınca sahte olduğu rahatlıkla tahmin ediiliyor. ama Erman hoca sahte taksa da kimse ihtimal vermez sahte takabileceğine :D Bu fikre sahip girişimci bir arkadaşımın sahte saatlerden oluşan devasa bir koleksiyonu var

Bakın bir de şöyle bir durum var sizin söylediklerinizle uyuşuyor. Bir sahte saat satıcısından duymuştum. Audiye Mercedese BMW'ye binip sonra da kendisinden sahte rolex alan çok müşterım var diyordu.

Yani düşünsenize adam mercedesten iniyor kolunda da sahte saat var. Ve insan beyni boşlukları doldurarak birinin gerçekliği ile diğerinin sahteliği örtbas ediyor. Tıpkı sizin dediğiniz gibi.
Kullanıcı avatarı
digitusmaximus

Mesaj mbs1905 » 21 Eyl 2020, 12:34

mrtkrks yazdı:
digitusmaximus yazdı:

Resim

Müsaadenizle ben tezinizi çürütüyorum. Alaçatı’da Selahattin abi Fatih Terimi dövmüştü. Ki zaten mevzuda otopark değildi, yanlış olmasın :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Müsadenizle ben de sizin iddianızı çürüteyim. Darp raporu alarak Fatih Terim'den şikayetçi olan Selahattin Aydoğdu'dur. :)

Çeşme 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Hakim, 'Basit yaralama' suçundan 120 gün adli para cezasıyla cezalandırılmasına hükmettiği Terim'in bu suçu 'haksız tahrik' altında gerçekleştirdiğine kanaat getirerek cezayı 90 güne, Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince de 75 güne indirdi.
Hakim, bu cezayı günlüğü 40 liradan olmak üzere 3 bin lira adli para cezasına çevirerek hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

https://www.cnnturk.com/spor/futbol/fatih-terimi-dovdum-demisti-ancak-darp-raporu-aldigi-ortaya-cikti
https://tr.sputniknews.com/turkiye/201901101037030210-fatih-terim-selahaddin-aydogdu-davasi-para-cezasi/
En son mbs1905 tarafından 21 Eyl 2020, 12:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Burak
Kullanıcı avatarı
mbs1905

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: BigCrown, brkblkn, insatiable ve 149 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners