[emoji4][emoji106]
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji4][emoji106]
vysaknc yazdı:[emoji4][emoji106]
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kilimanjaro yazdı:Ankara nin en eski ve saygin lokantalarinin birinde otopark parasi vermemek icin ortaligi birbirine katıp, kavga cikaran adam rolex molex takmaz.O saati yakindan incelemek lazim.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müsaadenizle ben tezinizi çürütüyorum. Alaçatı’da Selahattin abi Fatih Terimi dövmüştü. Ki zaten mevzuda otopark değildi, yanlış olmasındigitusmaximus yazdı:kilimanjaro yazdı:Ankara nin en eski ve saygin lokantalarinin birinde otopark parasi vermemek icin ortaligi birbirine katıp, kavga cikaran adam rolex molex takmaz.O saati yakindan incelemek lazim.
Müsadenizle tezini çürütüyorum kardeşim. Fatih Terim de izmir Çeşme'de lokanta sahibini dövmüştü ama gel gör ki Rolex takıyormuş![]()
![]()
Sözümüz şaka tabi ki.Ünlülerin taktığı saatler ile ilgili ntv haber linki..
https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/unlulerin-kullandiklari-saatler-ve-degerleri,hI94jgGhBEOwKeLt0zJU0g
syndrome23 yazdı:Saati takıyor olabilir de gerçek mi acaba.
Geçenlerde yine burada bi modacının saatlerinden bu konu açılmıştı, 100 bin euroluk saatleri paçavra gibi atmıştı adam daha sonra arkadaşlar sahte olabileceklerini falan söylemişlerdi. Arkadaşın kastı bu bence.
Mesela şu ki, mesleğinden görüntüsünden o saati alamayacağı belli olan bir insan Rolex takınca sahte olduğu rahatlıkla tahmin ediiliyor. ama Erman hoca sahte taksa da kimse ihtimal vermez sahte takabileceğineBu fikre sahip girişimci bir arkadaşımın sahte saatlerden oluşan devasa bir koleksiyonu var
mrtkrks yazdı:Müsaadenizle ben tezinizi çürütüyorum. Alaçatı’da Selahattin abi Fatih Terimi dövmüştü. Ki zaten mevzuda otopark değildi, yanlış olmasındigitusmaximus yazdı:kilimanjaro yazdı:Ankara nin en eski ve saygin lokantalarinin birinde otopark parasi vermemek icin ortaligi birbirine katıp, kavga cikaran adam rolex molex takmaz.O saati yakindan incelemek lazim.
Müsadenizle tezini çürütüyorum kardeşim. Fatih Terim de izmir Çeşme'de lokanta sahibini dövmüştü ama gel gör ki Rolex takıyormuş![]()
![]()
Sözümüz şaka tabi ki.Ünlülerin taktığı saatler ile ilgili ntv haber linki..
https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/unlulerin-kullandiklari-saatler-ve-degerleri,hI94jgGhBEOwKeLt0zJU0g
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: BigCrown, brkblkn, insatiable ve 150 misafir
|
||||||||||||||