-Unutmayın ki, bütün saatler, kapatıldıkları anda bir mi,ktar nemle kapatılırlar, bu odaların doğasındandır. Bu nem ancak ve ancak büyük ısı farklarında ortaya camdaki buğu olarak çıkar
-Ayni sorunu ben de yasadim ama benimki tamamen normaldi, saat arabanin bagajinda sogukta kalmisti ve ben toplantiya iceriye sicak ortama aldigimda icinde bugu olustu, kurma kolunu cekik biraktim birkac dakika sonra duzeldi.
Bu normal, soguktan birden sicaga girince saatin icindeki hava bugu yapiyor ama yepeyi cekik birakinca hava disari ile temas edip birkac dakikada duzeliyor, ozellikle buna dikkat edin, tepeyi cekip iceride olusan nemi disari atin, yoksa uzun vadede makineye zarar verebilir.
Bunun sugecirmezlikle ilgisi yok, dalgic saatlerinin bile ayni seyi yaptigini gordum.
-Saatler fabrikalarda kapatılırken belli bir miktar nem mutlaka içeride hapis kalır. Isı değişimleri büyük olduğunda, bu sıvı ya da az nem, cam altında belli bir süre yoğunlaşarak kendini gösterir ve sıvılaşınca da bu gürüntü yok olur. Bu saatin su aldığını göstermez, içerideki nem yoğunluğunu gösterir
Saatler fabrikalarda kapatılırken belli bir miktar nem mutlaka içeride hapis kalır. Isı değişimleri büyük olduğunda, bu sıvı ya da az nem, cam altında belli bir süre yoğunlaşarak kendini gösterir ve sıvılaşınca da bu gürüntü yok olur. Bu saatin su aldığını göstermez, içerideki nem yoğunluğunu gösterir
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir
|