TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Mesaj Bond » 07 Eyl 2020, 17:41

Tgm, Scudetto tebrikler :champ: :champ: Kazasız belasız.

Resim

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj uhpu » 07 Eyl 2020, 19:44

Bond yazdı:Tgm, Scudetto tebrikler :champ: :champ: Kazasız belasız.

Resim

Müthiş
Kullanıcı avatarı
uhpu

Mesaj Tgm » 07 Eyl 2020, 23:47

Bond yazdı:Tgm, Scudetto tebrikler :champ: :champ: Kazasız belasız.

Resim

Bond :champ:

Zamanında birkaç kez fırsatım oldu ama cesaret edemedim. Lakin klas otomobildir. Eğer bir de busso ise tadından yenmez :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj fsinan » 09 Eyl 2020, 22:05

Son 4 senede 308, Qashqai, sonra Civic FK7 Sport Plus, Sonra 3008 ve şimdi de Opel Asta hb kullandım. Şunu bilirim, bugün Türkiye'de en çok para kazananlar araba alıp satanlar, fakirleşen ülkemizin son kaymaklarını yiyorlar. Gerçekten karlı iş, ben kullandığım araçlardan gördüm bunu. Son aracım 3008'i bir türlü ısınamadığım birkaç unsuru ve aşırı değer kazanıp yatırıma çevireyim düşüncesi ile sattım. Acayip iyi yapmışım herkese tavsiye ederim ihtiyacınız olmayan fazlayı kullanmayın, taşımayın. Astra hb aldım, biraz denk geldi, kısmet diyelim, gerçekten şaşırttı beni, hak ettiği talebi görmemiş bu araba. Kimse beğenmiyor ama zaten Türk milletinin pek arabadan anladığını düşünmüyorum doğrusu, zeytinyağı tenekesine bagaj tak satılır bu ülkede. Böyle yazınca da herkes kızıyor.

Neyse şunu söyleyeyim, bence pahalı araba kullanmanın hiçbir getirisi yok, hele ki bu İstanbul koşullarında öküzün gani olduğu sokaklarda. Artık Avrupa'lılar gibi araç kullanmanın statü göstergesi olmadığı günlere ulaşırsak ekonomimiz için daha iyi olacak.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj dkmbismarck » 11 Eyl 2020, 02:05

fsinan yazdı:Son 4 senede 308, Qashqai, sonra Civic FK7 Sport Plus, Sonra 3008 ve şimdi de Opel Asta hb kullandım. Şunu bilirim, bugün Türkiye'de en çok para kazananlar araba alıp satanlar, fakirleşen ülkemizin son kaymaklarını yiyorlar. Gerçekten karlı iş, ben kullandığım araçlardan gördüm bunu. Son aracım 3008'i bir türlü ısınamadığım birkaç unsuru ve aşırı değer kazanıp yatırıma çevireyim düşüncesi ile sattım. Acayip iyi yapmışım herkese tavsiye ederim ihtiyacınız olmayan fazlayı kullanmayın, taşımayın. Astra hb aldım, biraz denk geldi, kısmet diyelim, gerçekten şaşırttı beni, hak ettiği talebi görmemiş bu araba. Kimse beğenmiyor ama zaten Türk milletinin pek arabadan anladığını düşünmüyorum doğrusu, zeytinyağı tenekesine bagaj tak satılır bu ülkede. Böyle yazınca da herkes kızıyor.

Neyse şunu söyleyeyim, bence pahalı araba kullanmanın hiçbir getirisi yok, hele ki bu İstanbul koşullarında öküzün gani olduğu sokaklarda. Artık Avrupa'lılar gibi araç kullanmanın statü göstergesi olmadığı günlere ulaşırsak ekonomimiz için daha iyi olacak.
Sinan Bey Astra başkadır.Kendi sınıfında en güçlü dizel motoru ve en geniş arka yaşam alanı ile rakipsiz diye biliyorum.Resim

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
dkmbismarck

Mesaj eraslani » 11 Eyl 2020, 06:59

Astra gercekten bambaşkaydı, 90'larda tabii.200 bg opc ile ilgilendim bir süre ama elim gitmedi.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
eraslani

Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Mesaj SEmre » 11 Eyl 2020, 09:59

Astra G vardı eskiden o arabadaki bagaj sınıfında yoktu diyebilirim.

Ondan sonra gelen H kasa ise daha güçlü bir yapıda. Ancak opel bu kasayı uzun yıllar farklı opsiyonlarla piyasaya sürdü maalesef. eski Opeller gerçekten bağımlılık yapıyor.

Bir süre J kasa astra da kullandım Opc leri ise benimde hayalimdi [emoji4]

Halen H kasa astra ve insignia A makyajlı kullanıcısıyız hayranıyız Opelin [emoji4]
Kullanıcı avatarı
SEmre

Mesaj Tgm » 11 Eyl 2020, 11:37

2016'da K kasalar yeni çıktığında bir arkadaşım için dizel modeliyle test sürüşü yapmıştık. Benim de kullanma şansım oldu ve o dönem A3 1.6 TDI S-Tronic'm vardı. Vallahi doğrusunu söylemek gerekirse yol tutuş, kullanım hissiyatı, akıcılık olarak hiç beğenmemiştim. 6 ileri tam otomatik şanzıman otomobili akıcı kılmıyor. Fabrika verisi 300nm tork ama aktarma organlarında güç kaybı var, 300nm tork'un tekerlere düzgünce aktarıldığını düşünmüyorum. Otomobili tek kelimeyle söylersem "sağır" bir otomobil. Ayrıca o kadar ayarlamaya çalışmama rağmen sürüş-oturum pozisyonundan da hiç memnun kalmamıştım. Bunlar benim kişisel düşüncelerim tabi ki.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners