TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient CFD0E004W vs Orient CFM00003B Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Orient CFD0E004W vs Orient CFM00003B Seçim

Mesaj Tolgi06 » 06 Nis 2011, 21:34

Şahsen ben sahip değilim bu saat kurucusuna.Baya pahalıda zaten.Ancak saatlerimin sayısı ilerde sallamakla baş edilemez hale gelirse o zaman düşünebilirm :D .
Kaans bencede sen CFM00003B al.Sonrada dediğin gibi bekler LeLocle alırsın.LeLocle benimde kafamı çok fena kurcalıyor :roll:
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Frax » 06 Nis 2011, 21:43

Kaans hocam Tissot alacaksınız Orient almayın o zaman, zaten halihazırda Orient saatiniz var. :) Ben oyumu iki saatin de alınmaması yönünde değiştiriyorum bu durumda :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Tolgi06 » 06 Nis 2011, 22:06

Kaans'ın Orient'i var mı?O zaman işler değişir...
Bencede o zaman bir değişiklik olsun deyip Tissot alman çok mantıklı.

Edit:Senin bir Orient'in olduğunu şimdi Frax'tan öğreniyorum.Sonra 30 dk da nasıl bu kadar fikir değişikliği olur denmesin :D
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Kaans » 06 Nis 2011, 23:29

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=4648#axzz1Ilf3xYbY linkinde Orient incelememi okuyabilirsiniz arkadaşlar. İlk otomatik saatimdir kendileri... ardından Gürçağlar hocamın çok güzel incelemeleri ile Vostok Amphibiamı aldım. O da 2. otomatik saatim oldu. Farklı markalardan farklı modellere de bakıyorum tabii ki... Koleksiyonumda farklı tiplerden saatler olsun istiyorum. Birbirinin piştisi saatlere neden ihtiyacım olsun ki ? Koleksiyonumda power reserve göstergeli saatim yok onun için bu iki saatin arasında kaldım... İkisinde de bu gösterge var. Deri kayışlı saatim yok, Swatch'ımda deri kayış vardı yazın terden 1 ayda kayış bozuldu gitti. Orijinal takıntım olduğu için gittim swatch'dan metal kayış almak durumunda kaldım. E o zaman neden deri kayışlı saat alıyorsun dediğinizi duyar gibiyim. Daha dikkatli olacağımı düşünüyorum ve daha özenli. Bakacağız artık...

Jaques Lemans bir saat için razz ile konuştum 1-2 gün önce, onu almaya çalışacağım şimdi büyük ihtimalle ama bu da bu 2 saatten birini almayacağım anlamına gelmiyor . bu 2 saatten birini mutlaka koleksiyonuma katacağım. Herkese değerli katkı ve düşünceleri için çok teşekkür ederim...

Resim
Hayata nicelik değil, pozitif nitelik kattığımızda yaşadığımız zaman değerlenir...
Kullanıcı avatarı
Kaans

Mesaj Tolgi06 » 07 Nis 2011, 00:12

Şimdi hatırladım Kaans Vostok ve Orient incelemelerini :thumbup: .Bu Jaques Lemans'da kolda güzel durur kanımca.Kadranıda karbonfiber ayrıca.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 157 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners