http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=4648#axzz1Ilf3xYbY linkinde Orient incelememi okuyabilirsiniz arkadaşlar. İlk otomatik saatimdir kendileri... ardından Gürçağlar hocamın çok güzel incelemeleri ile Vostok Amphibiamı aldım. O da 2. otomatik saatim oldu. Farklı markalardan farklı modellere de bakıyorum tabii ki... Koleksiyonumda farklı tiplerden saatler olsun istiyorum. Birbirinin piştisi saatlere neden ihtiyacım olsun ki ? Koleksiyonumda power reserve göstergeli saatim yok onun için bu iki saatin arasında kaldım... İkisinde de bu gösterge var. Deri kayışlı saatim yok, Swatch'ımda deri kayış vardı yazın terden 1 ayda kayış bozuldu gitti. Orijinal takıntım olduğu için gittim swatch'dan metal kayış almak durumunda kaldım. E o zaman neden deri kayışlı saat alıyorsun dediğinizi duyar gibiyim. Daha dikkatli olacağımı düşünüyorum ve daha özenli. Bakacağız artık...
Jaques Lemans bir saat için razz ile konuştum 1-2 gün önce, onu almaya çalışacağım şimdi büyük ihtimalle ama bu da bu 2 saatten birini almayacağım anlamına gelmiyor . bu 2 saatten birini mutlaka koleksiyonuma katacağım. Herkese değerli katkı ve düşünceleri için çok teşekkür ederim...

Hayata nicelik değil, pozitif nitelik kattığımızda yaşadığımız zaman değerlenir...