Cok tesekkur ederim.[emoji16]Ok7 yazdı:Maşallah.kazasiz belasız güzel günlerde kullanın insallah
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cok tesekkur ederim.[emoji16]Ok7 yazdı:Maşallah.kazasiz belasız güzel günlerde kullanın insallah
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim kardesim daha guzelleri senin olsun insallah.[emoji16]Althor yazdı:Çok iyi Alkım abi, güzel günlerde kullanın [emoji4]
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji1303][emoji16]azizkaya yazdı:Maşallah.
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun Alkım, yakın zamanda benzer sınıf ve sıfır hem Mercedes hem BMW satın almış biri olarak ufak bir kıyaslama yazısı bekliyoruz, teknik açıdan olmasa bile hissettirdikleri olarak [emoji3]Alkım yazdı:Bi maşallahınızı alırım.[emoji23]
Alkım yazdı:Bi maşallahınızı alırım.[emoji23]
Abi uzun zamandir Mercedes kullanan biri olarak hem goruntusu hemde sportifliginden dolayi Bmw 320i tercih ettim. Amma benim sahsi dusuncem hic birzaman konfor ve kalite hissiyati olarak KESİNLİKLE bir Mercedes olamaz. Birde almayi dusunenlere fikir olsun iyi bir kullanici ve agrasif kullanmayan biri olmama ragmen ortalama yakit 9 litredir.[emoji2959]ekdellal yazdı:Hayırlı olsun Alkım, yakın zamanda benzer sınıf ve sıfır hem Mercedes hem BMW satın almış biri olarak ufak bir kıyaslama yazısı bekliyoruz, teknik açıdan olmasa bile hissettirdikleri olarak [emoji3]Alkım yazdı:Bi maşallahınızı alırım.[emoji23]
Tesekkur ederim Mehmetim. [emoji16][emoji1588]MehmetKaratürk yazdı:Alkım yazdı:Bi maşallahınızı alırım.[emoji23]
Maşallah kazasız belasız kardeşim

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir
|
||||||||||||||