TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Mesaj Fatih28 » 03 Tem 2020, 11:19

Motor teknolojisi, güvenlik, konfor, bunlar için kullandığım Subaru XV’yi tavsiye ederim.

Araçla alakalı anlatılacak çok şey var lakin kendiniz incelersenizdaha ayrıntılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Ayrica belirttiğiniz fiyat aralığında Subaru Forester’da bakabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Fatih28

Mesaj Tgm » 03 Tem 2020, 14:27

Ben bu seçenekler arasından Tiguan derim. Kasa yüzü biraz eskidi ama motor-performans ve her ne kadar kavrama sıkınıtısı olsa da (iyi niyetle bedava halledilebilir) motor-şanzıman uyumuyla, istediğiniz iç ve bagaj hacmiyle hem de diğer seçeneklere göre genel kalitesiyle Tiguan.

Ötv ile ilgili bir parantez açmak istiyorum. Şu anda zaten her ne kadar fiyatlar iyice uçmuş gitmiş olsa da, hala sıfır araçlarda talep patlaması var. Bayilerdeki stok sorunu ise tamamen onların hatası. Hazır talep çok canlıyken, bir de sıfır ve ikinci ele faiz desteği sağlanmışken ben ötv indirimiyle devletin olası gelirlerinden vazgeçeceğini sanmıyorum.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Tolgi06 » 03 Tem 2020, 16:29

Otv indirimini sahsen ben de bu kadar talep varken hayal olarak goruyorum. Arac onerisi konusunda da yakin zamanda kuzenim icin benzer butcelerde cok arastirma yaptik. C5 Aircross genis arac isteyenler icin cok mantikli bir tercih gibi duruyor. Ic hacmi, modern durusu gayet basariliydi. EAT8 sanzuman ise sorunsuz gorunuyor. Babam da 1 yil EAT6 kullanmisti cok memnundu.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj cagatay1903 » 03 Tem 2020, 17:08

Tekrar merhabalar. Aircross denedim, beğenmemek imkansız çok güzel geniş hatta fazla geniş.
285.000 TL de fiyat aldım. Aynı zamanda 2015 model 1.2 ancak 65 bin km de kazasız bir tam dolu bir Kaşkai için de güzel bir teklif aldım yaklaşık 170.000 TL.

Arada yıl, km, kullanılmışlık ve 100+ bin Tl gibi bir fark var. Kaşkai için eyimen'in de dediği gibi tek çocuk olduğundan sıkıntı olmaz sanırım, haftasonu gidip bagajına falan bakmak istiyorum.

Bir yandan sıfır ve çok güzel bir araba almak var bir yandan Beşiktaş'ta -otopark olmasına karşın- çok dar yerlerde kullanılacak olması ve ben yapmasam da başkalarının sürtme vs ihtimali olması beni korkutuyor.

Bir bakayım bir de Tiguan bakayım bakalım neler olacak. Tekrar teşekkürler
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj Umutunal » 03 Tem 2020, 18:10

Qashqai alacaksaniz 2018 ustu makyajlı kasa öneririm. Öyle ki , şerit takip sistemi, çarpışma önleyici, geri görüş kamerası,navigasyon gibi donanımları standart sunuyor. 2018 1.6 dizel 130 beygir tekna modellerini 200 bin tl civarına, açılmayan cam tavanlı skypack donanımı ni da +15 bin tl daha ekleyerek bulunabilir.
Bagaj olarak tek çocukla sizi haliyle tatmin edecektir. Şahsen ben tarla bahçede kullanıp, bagaja geri geldiğinde kasa, gübre çuvalları attigimdan bana pek yeterli gelmiyor.
2020 modelleri motor değişikliğine gitti. 1.5 dizel otomatikleri 110 beygir olduğundan pek rağbet görmedi.
@ugurla.kirksaat
Kullanıcı avatarı
Umutunal

Mesaj eraslani » 03 Tem 2020, 18:25

Sonradan düzeltildi mi bilmiyorum ama,qq 1.2 otomatigin sanzumani sorunluydu..Bir yakınıma almıştık, 1 kere komple şanzuman değişti, değişen şanzuman da ariza verince araç dizel Manuel ile değişmişti mecburen.2 yıl içerisinde defalarca yolda kalması, aracın aylarca serviste kalması cabasi tabii.
Tek cocukla bagaj o kadar dert olmaz ama yüklemesi,inmesi binmesi rahat olursa avantaj olur.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Tolgi06 » 03 Tem 2020, 23:45

cagatay1903 yazdı:Tekrar merhabalar. Aircross denedim, beğenmemek imkansız çok güzel geniş hatta fazla geniş.
285.000 TL de fiyat aldım. Aynı zamanda 2015 model 1.2 ancak 65 bin km de kazasız bir tam dolu bir Kaşkai için de güzel bir teklif aldım yaklaşık 170.000 TL.

Arada yıl, km, kullanılmışlık ve 100+ bin Tl gibi bir fark var. Kaşkai için eyimen'in de dediği gibi tek çocuk olduğundan sıkıntı olmaz sanırım, haftasonu gidip bagajına falan bakmak istiyorum.

Bir yandan sıfır ve çok güzel bir araba almak var bir yandan Beşiktaş'ta -otopark olmasına karşın- çok dar yerlerde kullanılacak olması ve ben yapmasam da başkalarının sürtme vs ihtimali olması beni korkutuyor.

Bir bakayım bir de Tiguan bakayım bakalım neler olacak. Tekrar teşekkürler
Cagatay hocam 1.2 nissanda yakin cevremde basi agriyan, yolda kalan cok tanidigim oldu. Hani forumlarda okuyoruz da cidden 1.derece tanidik 2-3 ornek gorunce ben kosarak uzaklasirdim sahsen. Memleketim sivasta telefon cekmeyen yerde dagda tasta cocukla kalan, asiri zor durumda kalan tanidiklarim oldu. Bence bulasma.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj cagatay1903 » 05 Tem 2020, 22:32

1.2 kaşkai 2015 e baktım heybetli ama yorumlar sebebiyle de uzak duruyorum. Troc baktım ama küçük sanki, 300 bin e çıkınca aircross c5 var dediğiniz gibi çok da hoşuma gitti ancak bu sefer de baya borçlanmış olacağım. 200 kere halletmek iyiydi. Bu esnada ikinci el bir tucson gördüm hyundai fena değil gibi. Yarın fırsat olursa büyüklüğüne bakacağım.
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners