TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Mesaj eraslani » 02 Tem 2020, 23:50

Bütçeye az bi eklemeyle Citroën c5 aircross bakabilirsin Çağatay.Hem çok daha yeni bir araç olur (2019-20 model ve en güncel kasa),hem de ilk kriterin olan genişlik ve ferahlık konusunda diğerlerinden üstün..8 ileri eat şanzıman da çok begeniliyor.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Ok7 » 03 Tem 2020, 00:21

W sorunlu gerçekten ve servisi en yüksek odur muhtemelen.Şahsen bilgim yok ama Honda SUV alanlar memnun genelde.ben mesela Fransiz arabalarına güvenmiyorum pek

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ok7

Mesaj canzdmr » 03 Tem 2020, 00:31

Yeni tip SUV lerde bagaj cok genis olmuyor. Sedan guzel bir arac da bakabilirsiniz aslinda.

2. El alacaginiz icin km dusuk temiz ve bakimli bir arac tercih etmeniz daha iyi olacaktir.

Ben sahsen 30-40k km den yuksek bir arac tavsiye etmem uzun sure kullanacaginiz icin.

Yilda 15k km ve uzeri yapmiyorsaniz dizel tercih etmenizin de bir anlami olmuyor.

Benim tavsiyem SUV olacaksa nissan xtrail veya jeep compass olur ancak butceniz dahiline giriyor mu emin degilim malum fiyatlar ucuk suan.

Sedan olarakta yakin bir arkadasim skoda superb kullaniyor cok memnun. Gecenlerde bende kullandim aracini gercekten cok guzel ve genis ic hacim-bagaja sahip.

Ben olsam sedan bir arac tercih ederdim.
Skoda superb, vw passat, peugeot 508 olabilir.

Ne alirsaniz alin dusuk km, servis bakimli bir arac tercih etmeniz iyi olacaktir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
canzdmr

Mesaj Cruciatus » 03 Tem 2020, 00:56

canzdmr yazdı:Yeni tip SUV lerde bagaj cok genis olmuyor. Sedan guzel bir arac da bakabilirsiniz aslinda.

2. El alacaginiz icin km dusuk temiz ve bakimli bir arac tercih etmeniz daha iyi olacaktir.

Ben sahsen 30-40k km den yuksek bir arac tavsiye etmem uzun sure kullanacaginiz icin.

Yilda 15k km ve uzeri yapmiyorsaniz dizel tercih etmenizin de bir anlami olmuyor.

Benim tavsiyem SUV olacaksa nissan xtrail veya jeep compass olur ancak butceniz dahiline giriyor mu emin degilim malum fiyatlar ucuk suan.

Sedan olarakta yakin bir arkadasim skoda superb kullaniyor cok memnun. Gecenlerde bende kullandim aracini gercekten cok guzel ve genis ic hacim-bagaja sahip.

Ben olsam sedan bir arac tercih ederdim.
Skoda superb, vw passat, peugeot 508 olabilir.

Ne alirsaniz alin dusuk km, servis bakimli bir arac tercih etmeniz iyi olacaktir.

Bir superb kullanıcısı olarak sedan ile liftback’i bir tutmamak gerektiğini düşünüyorum. Superb liftback olduğu için çok kullanışlı. Ama sedan bagajının yükleme ağzı dar olduğu için büyük bagajın bir avantajı kalmıyor.

Suv’lar dediğiniz gibi bagaj manasında hayal kırıklığı.

Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj cagatay1903 » 03 Tem 2020, 10:14

MehmetKaratürk Evet bu söylentileri ben de duydum ama devlet bu kadar ucuz kredi dağıtırken ötv'siz finansman etmesi konusunda biraz durum şüpheli geldi bana ama dediğin gibi bu olabilir imkan dahilinde beklemeli. Gerçi ÖTV düşse bu sefer bana araba kalmaz herkes tüm stokları eritir ben geç kalırım))))

Umutunal Bir kullanıcısı olarak yaptığınız bagaj yorumu hariç listenin bir numarası diyebiliriz o halde. Bagajına bir bakmam lazım. c5 aircross'a da bakacağım.

eraslani Bu araca hemen bakacağım. Umut Bey'de tavsiye etmiş.

Ok7 Servis maliyetleri de çok önemli dediğiniz gibi.

canzdmr Aslında bana kalsa sedan bakacağım ama eşimin SUV isteği var ve çok sık araç değiştirmediğimizden hani aldık mı sedanı 10 sene SUV yok demek olacak)) O yüzden mümkün mertebe SUV'dan yanayız. Nissan xtrail veya Jeep Compass, bütçe dahilindekiler , hem eski hem de yüksek km maalesef. Ama dediğiniz gibi tek tercih benim olsa superb ile ciddi ilgilenirdim.

Cruciatus Superb yorumu için teşekkürler. Fırsat bulursam bir tane göstereceğim belki de ikna ederim.

Tüm yorumlar için teşekkürler. Öncelikle bir Aircross bakacağım, bayi de de varmış ve düşük motorlu olan sanki fiyat olarak uygun bir görmekte fayda var sonra da ikinci el daha yüksek donanımlılarına bakılabilir. Arada Superb görmeye çalışacağım. Peşine 3008 ve Kaşkai'nin bagajını görmek var.
Kimse X1'e bir şey dememiş onu eliyoruz o halde artık hem eski model (2014) hem de yüksek km. Maliyeti fazla olabilir.
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj eyimen » 03 Tem 2020, 10:52

cagatay1903 yazdı:MehmetKaratürk Evet bu söylentileri ben de duydum ama devlet bu kadar ucuz kredi dağıtırken ötv'siz finansman etmesi konusunda biraz durum şüpheli geldi bana ama dediğin gibi bu olabilir imkan dahilinde beklemeli. Gerçi ÖTV düşse bu sefer bana araba kalmaz herkes tüm stokları eritir ben geç kalırım))))

Umutunal Bir kullanıcısı olarak yaptığınız bagaj yorumu hariç listenin bir numarası diyebiliriz o halde. Bagajına bir bakmam lazım. c5 aircross'a da bakacağım.

eraslani Bu araca hemen bakacağım. Umut Bey'de tavsiye etmiş.

Ok7 Servis maliyetleri de çok önemli dediğiniz gibi.

canzdmr Aslında bana kalsa sedan bakacağım ama eşimin SUV isteği var ve çok sık araç değiştirmediğimizden hani aldık mı sedanı 10 sene SUV yok demek olacak)) O yüzden mümkün mertebe SUV'dan yanayız. Nissan xtrail veya Jeep Compass, bütçe dahilindekiler , hem eski hem de yüksek km maalesef. Ama dediğiniz gibi tek tercih benim olsa superb ile ciddi ilgilenirdim.

Cruciatus Superb yorumu için teşekkürler. Fırsat bulursam bir tane göstereceğim belki de ikna ederim.

Tüm yorumlar için teşekkürler. Öncelikle bir Aircross bakacağım, bayi de de varmış ve düşük motorlu olan sanki fiyat olarak uygun bir görmekte fayda var sonra da ikinci el daha yüksek donanımlılarına bakılabilir. Arada Superb görmeye çalışacağım. Peşine 3008 ve Kaşkai'nin bagajını görmek var.
Kimse X1'e bir şey dememiş onu eliyoruz o halde artık hem eski model (2014) hem de yüksek km. Maliyeti fazla olabilir.

Selamlar, ben iki senedir Qashqai kullanıyorum(2018'de sıfır olarak aldım). Bagaj orta halli diyebilirim. Herkesin görüşü farklı olur ama biz tek çocuklu bir aile olarak iki yıl sıkıntı yaşamadan kullandık. Şanzıman olarak çok iyi bir araç, ama eski 1.2'ler motor gücü olarak biraz zayıf kalıyor. 2019'da 1.3'e yükseltildi motor, alınacaksa bence 2019 ve sonrası tercih edilmeli.
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj Ankthas » 03 Tem 2020, 11:00

Superb baya güzel tam bir aile arabası. Skoda'nın SUV'ları da çok güzel, ben beğeniyorum onlara da bakılabilir. ÖTV indirimi olursa bütçenizle 2. el yerine sıfır alabilirsiniz hem:

https://www.skoda.com.tr/fiyat-listesi/fiyat-listesi
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj Masterport » 03 Tem 2020, 11:13

Opel grandland x ede bakın bence
Kullanıcı avatarı
Masterport

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners