TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sinn u50 hakkında bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sinn u50 hakkında bilgi

Mesaj kiwi21 » 16 May 2020, 20:44

Kerem abi, verdigin bilgiler icin cok tesekkurler. Tegimented ozelligini Sinn'in tum saatlerine uygulayabiliyor muyuz yoksa sadece bahsedilen model ozelinde mi?
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj afl » 16 May 2020, 21:41

kiwi21 yazdı:Kerem abi, verdigin bilgiler icin cok tesekkurler. Tegimented ozelligini Sinn'in tum saatlerine uygulayabiliyor muyuz yoksa sadece bahsedilen model ozelinde mi?
Kıvanç tegiment, çeliğin bir işlemle üst katmanın ekstra sertleştirilmesi. Tüm çelik kasa / bilezik Sinn modellerinde yapılıyor.
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Cruciatus » 16 May 2020, 21:49

Sinn’in bir ara (geçen sene) Türkçe sayfası da yok muydu? Çok iyi hatırlıyorum olduğunu ama şuan yok..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj kiwi21 » 16 May 2020, 22:16

afl yazdı:
kiwi21 yazdı:Kerem abi, verdigin bilgiler icin cok tesekkurler. Tegimented ozelligini Sinn'in tum saatlerine uygulayabiliyor muyuz yoksa sadece bahsedilen model ozelinde mi?
Kıvanç tegiment, çeliğin bir işlemle üst katmanın ekstra sertleştirilmesi. Tüm çelik kasa / bilezik Sinn modellerinde yapılıyor.
Tesekkur ederim abi. 556 rs diye gecen modeli var. 38.5 mm'lik boyutuyla cezbediyor.
Cruciatus yazdı:Sinn’in bir ara (geçen sene) Türkçe sayfası da yok muydu? Çok iyi hatırlıyorum olduğunu ama şuan yok..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet vardi. Saniyorum pazara girmek icin bi on calismaydi ama sonra vaz mi gectiler ne oldu bilmiyorum. Su an ulasilamiyor.
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj Kakefe » 16 May 2020, 23:21

Silikon kayis kullandim. claspleri cok rahatsiz buldum yukseklikleri dolayisi ile. Tekrar H-link bilezik e gectim. H-link bilekte cok rahat ama clasp le ilgili eleştirilere katiliyorum. Daha iyi olabilirdi ama bu da idare ediyor. Su ana kadar 3 adet sinn kullandim ( T1, Ux ve 556i ) sadece 556i yi tuttum elimde .cunku kilo verip bileklerim de kuculunce dengesiz durmaya basladilar. T2 uretimi durdurulmasina ragmen 2 . elini bulmak istedigim bir saati ama U50 gorunce vazgeçtim.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Kakefe

Mesaj afl » 21 May 2020, 12:18

EZM13 ve U50. Her ikisi de 41mm.
Fotoğraf açısı çok doğru değil ama yine de U50nin bezeli daha kalın ve boynuzları daha kısa olduğu için daha küçük gözüküyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Caner1983 » 22 May 2020, 03:38

afl yazdı:EZM13 ve U50. Her ikisi de 41mm.
Fotoğraf açısı çok doğru değil ama yine de U50nin bezeli daha kalın ve boynuzları daha kısa olduğu için daha küçük gözüküyor.

Resim

Ezm 13 ün 41 mm olduğunu bilmiyordum abi. u50 ye göre baya iri duruyor. bu fotoyu da yeni insta da gördüm. İnce bilekler için sırıtmaz gibi?
Resim
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Ankthas » 22 May 2020, 13:01

Caner1983 yazdı:
afl yazdı:EZM13 ve U50. Her ikisi de 41mm.

Resim

Ezm 13 ün 41 mm olduğunu bilmiyordum abi. u50 ye göre baya iri duruyor. bu fotoyu da yeni insta da gördüm. İnce bilekler için sırıtmaz gibi?
Resim

Bezel, lug yapısı, tepenin konumu vs SKX ile benzer, bu sebepten bilekte de heralde boyut olarak yakın duracaktır diye düşünüyorum.
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: hknmtn ve 121 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners