Kıvanç tegiment, çeliğin bir işlemle üst katmanın ekstra sertleştirilmesi. Tüm çelik kasa / bilezik Sinn modellerinde yapılıyor.kiwi21 yazdı:Kerem abi, verdigin bilgiler icin cok tesekkurler. Tegimented ozelligini Sinn'in tum saatlerine uygulayabiliyor muyuz yoksa sadece bahsedilen model ozelinde mi?
Tesekkur ederim abi. 556 rs diye gecen modeli var. 38.5 mm'lik boyutuyla cezbediyor.afl yazdı:Kıvanç tegiment, çeliğin bir işlemle üst katmanın ekstra sertleştirilmesi. Tüm çelik kasa / bilezik Sinn modellerinde yapılıyor.kiwi21 yazdı:Kerem abi, verdigin bilgiler icin cok tesekkurler. Tegimented ozelligini Sinn'in tum saatlerine uygulayabiliyor muyuz yoksa sadece bahsedilen model ozelinde mi?
Evet vardi. Saniyorum pazara girmek icin bi on calismaydi ama sonra vaz mi gectiler ne oldu bilmiyorum. Su an ulasilamiyor.Cruciatus yazdı:Sinn’in bir ara (geçen sene) Türkçe sayfası da yok muydu? Çok iyi hatırlıyorum olduğunu ama şuan yok..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
afl yazdı:EZM13 ve U50. Her ikisi de 41mm.
Fotoğraf açısı çok doğru değil ama yine de U50nin bezeli daha kalın ve boynuzları daha kısa olduğu için daha küçük gözüküyor.
Caner1983 yazdı:afl yazdı:EZM13 ve U50. Her ikisi de 41mm.
Fotoğraf açısı çok doğru değil ama yine de U50nin bezeli daha kalın ve boynuzları daha kısa olduğu için daha küçük gözüküyor.
Ezm 13 ün 41 mm olduğunu bilmiyordum abi. u50 ye göre baya iri duruyor. bu fotoyu da yeni insta da gördüm. İnce bilekler için sırıtmaz gibi?
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: hknmtn ve 135 misafir
|