TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Saat 襤lanlar覺 ye Fiyatland覺rmalar覺 Yorum

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF saat ilanlar覺 fiyatlar覺

Mesaj vysaknc » 04 May 2020, 18:04

Selamlar,Benim sat覺l覺a koyduum bir saatte de ayn覺 durum s繹zkonusu, 繹yle ki s覺f覺r ald覺覺m ve bir y覺ldan biraz fazla kulland覺覺m ve art覺k kullanmay覺 d羹羹nmediim, satay覺m 羹zerine biraz ekleyeyim yeni bir saat alay覺m diye d羹羹nd羹羹m saate, piyasadaki en d羹羹k fiyatin 2/3 gibi bir rakam yazd覺m,biraz indirim yapar覺m sat覺l覺r diye dusundum,saat m羹terisini bulmad覺 ,takas tekliflerini ,ben kabul etmedim bu arada aylar ge癟ti saaatin ve t羹m saatlerin fiyatlar覺 artt覺, doal olarak benim almay覺 d羹羹nd羹羹m saatinde fiyat覺 artt覺 benim sat覺l覺a 癟覺kard覺覺m saatinde maaza fiyati artti ,sonu癟ta bende forum daki saatin fiyat覺n覺 artirdim, fakat u dikkatimi 癟ekti forum istisnalar d覺覺nda dier platformlara k覺yasla yinede iyi,癟ok fazla abuk subuk teklif ile kar覺lamad覺m, yaln覺z bir kii benim zaten 2/3 yazd覺覺m fiyat覺n yar覺s覺n覺 teklif etti o biraz can覺m覺 s覺km覺st覺,birde pazarl覺k yap覺p anlat覺ktan sonra ''tamam size haber veririm diyen'' ve s覺rra kadem basan kiilerde olabiliyor,bence pazarl覺k tabi olarak yap覺l覺r ama makul bir 癟er癟evede olmal覺 ve herkes s繹z羹n羹n arkas覺nda durmal覺 vesselam..

HTC One cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
En son vysaknc taraf覺ndan 04 May 2020, 21:51 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
H覺rs sebebi hasarettir..
Kullan覺c覺 avatar覺
vysaknc

Ya: 53
Kay覺t: 07 Mar 2017, 17:01

Mesaj kilimanjaro » 04 May 2020, 19:18

Duzeyli sorunsuz yapilan alisverisler icin satici arkadaslarin referans g繹sterilerek onure edildigi konular var ya.... gayet yerinde elbette.Satistaki saatlere de 繹l羹 fiyatlar verip satici arkadaslara saygisizlik yapan niclerde ayni ekilde deifre edilmeli diye d羹羹n羹yorum.Bu tipler deifre olmali ki baka arkadalar覺n sinirini bozmas覺nlar,utans覺nlar.

SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj hlkshnr » 04 May 2020, 21:20

Bir husus da sat覺a koyduunuz saati bele fiyata almaya 癟al覺覺p baka mecralarda kar koyup satanlar var. Bizzat ba覺ma geldii i癟in bu k羹癟羹k hesap癟覺lardan da korunmam覺z gerekirse ifa etmeliyiz diye d羹羹n羹yorum.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
hlkshnr

Kay覺t: 14 Au 2016, 01:07

Mesaj Altar » 07 May 2020, 10:51

Bu durum bence al覺m g羹c羹yle alakal覺 bir durum. 6 ay 繹nce 82 ald覺覺m araba uan 95 ile 100bin aras覺,satsam istediim arabay覺 alam覺yorum.Evet baz覺 癟ok sa癟ma sat覺lar da var. Rolex,omega ve cartier gibi l羹ks saatleri anlar覺m ama seiko ve hamilton gibi orta segment saatlerde her model i癟in deil tabi,Satan kii ald覺m 7 8 ay yada hi癟 kullanmad覺m s覺f覺r yada s覺f覺r fiyat覺na yak覺n fiyatla sat覺yor.2.el sat覺覺n bir fark覺 olmal覺 ben seni neden tercih etmeliyim o fiyata gider pazarl覺kla maazadan al覺r覺m.
Muhta癟 olduun kudret, damarlar覺ndaki asil kanda mevcuttur
Kullan覺c覺 avatar覺
Altar

Kay覺t: 17 ub 2014, 10:47

TSF saat ilanlar覺 fiyatlar覺

Mesaj SEmre » 07 May 2020, 12:46

Bu konunun a癟覺ld覺覺 04.05.2020 tarihinde usd d繹viz kuru 7.01 ,

Bug羹n yani 07.05.2020 tarihinde g羹ncel usd d繹viz kuru 7.24 !

襤yi forumlar : )
Kullan覺c覺 avatar覺
SEmre

Ya: 34
Kay覺t: 28 Eyl 2018, 16:37

Mesaj mbs1905 » 07 May 2020, 13:15

Sizin o zamanlar 癟ok g羹zelmi. Keke o zamanlar 羹ye olsaym覺覺m. Ben ge癟en sene ocakta 羹ye oldum 1 senede d繹viz kurundaki deiiklik bile fahi.
En son mbs1905 taraf覺ndan 07 May 2020, 14:55 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Burak
Kullan覺c覺 avatar覺
mbs1905

Ya: 38
Kay覺t: 11 Oca 2019, 21:48

Mesaj g繹rkemk » 07 May 2020, 14:48

hlkshnr yazd覺:Bir husus da sat覺a koyduunuz saati bele fiyata almaya 癟al覺覺p baka mecralarda kar koyup satanlar var. Bizzat ba覺ma geldii i癟in bu k羹癟羹k hesap癟覺lardan da korunmam覺z gerekirse ifa etmeliyiz diye d羹羹n羹yorum.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi

ifa gereksiz bir durum bence

ama forumda arkadalar覺n saatlerine 繹l羹 fiyat verenlerin 癟ounluu zaten malum sitenin ikinci elcileri burada da hesaplar覺 var sonu癟ta. Bir ka癟 kere forum hat覺r覺na sonradan yine al覺 veri yapar覺z niyetiyle saatlerini biraz ederinin alt覺na veren 癟ok arkada ertesi g羹n malum bir iki sat覺 sitesinde saaatlerini g繹rd羹kten sonra bir daha bu olaya yaklam覺yorlar haliyle.

ayn覺 ekilde sizden yalvar yakar indirimle saati al覺p daha sonra siz benzer bir saatine talip olduunuzda nuh deyip peygamber demeyenleri de g繹rd羹k duyduk.

tabi bir m羹ddet sonra kimse art覺k forumda makul fiyatla saat koymaz oldu, kand覺rlm覺 hissine kap覺ld覺k癟a insanlar b繹yle yapmaya balad覺 haliyle.
Kullan覺c覺 avatar覺
g繹rkemk

Kay覺t: 02 Eyl 2016, 14:57

Mesaj coolfire » 07 May 2020, 16:23

lke gibi forum da deiti. nceleri dolar belliydi, saatler TL ile sat覺l覺rd覺. Sonradan dolar f覺rlay覺nca herkesin akl覺 kar覺t覺. "Saatimi satsam yerine ne al覺r覺m" kayg覺s覺 "sat覺l覺rsa bu fiyattan sat覺ls覺n sat覺lmazsa dursun" fikrine y繹nlendirdi sat覺c覺lar覺. Ha arada f覺rsat癟覺, s覺f覺r mesajl覺 kiilerden gelen sa癟ma sapan teklifleri zaten dikkate alm覺yorum oras覺 ayr覺 konu.

Dier yandan ak覺ll覺 saatlerin ciddi ekilde kullan覺c覺 profilini etkilediini d羹羹n羹yorum. Forumdan gidenlerin yeri kolay kolay dolmuyor art覺k. Bu durum 羹lkenin al覺m g羹c羹n羹n de zay覺flamas覺yla artarak devam edecek gibi g繹r羹n羹yor.
Kullan覺c覺 avatar覺
coolfire

Ya: 48
Kay覺t: 16 Mar 2013, 14:53

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners