Selamlar,Benim sat覺l覺a koyduum bir saatte de ayn覺 durum s繹zkonusu, 繹yle ki s覺f覺r ald覺覺m ve bir y覺ldan biraz fazla kulland覺覺m ve art覺k kullanmay覺 d羹羹nmediim, satay覺m 羹zerine biraz ekleyeyim yeni bir saat alay覺m diye d羹羹nd羹羹m saate, piyasadaki en d羹羹k fiyatin 2/3 gibi bir rakam yazd覺m,biraz indirim yapar覺m sat覺l覺r diye dusundum,saat m羹terisini bulmad覺 ,takas tekliflerini ,ben kabul etmedim bu arada aylar ge癟ti saaatin ve t羹m saatlerin fiyatlar覺 artt覺, doal olarak benim almay覺 d羹羹nd羹羹m saatinde fiyat覺 artt覺 benim sat覺l覺a 癟覺kard覺覺m saatinde maaza fiyati artti ,sonu癟ta bende forum daki saatin fiyat覺n覺 artirdim, fakat u dikkatimi 癟ekti forum istisnalar d覺覺nda dier platformlara k覺yasla yinede iyi,癟ok fazla abuk subuk teklif ile kar覺lamad覺m, yaln覺z bir kii benim zaten 2/3 yazd覺覺m fiyat覺n yar覺s覺n覺 teklif etti o biraz can覺m覺 s覺km覺st覺,birde pazarl覺k yap覺p anlat覺ktan sonra ''tamam size haber veririm diyen'' ve s覺rra kadem basan kiilerde olabiliyor,bence pazarl覺k tabi olarak yap覺l覺r ama makul bir 癟er癟evede olmal覺 ve herkes s繹z羹n羹n arkas覺nda durmal覺 vesselam..
HTC One cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi