Ben kendi a癟覺mdan bakt覺覺mda Orient ray saatim bu ihtiyac覺m覺 kar覺l覺yor, klasik g繹mlekle de, sweatshirt ya da ti繹rtle de takt覺覺mda s覺r覺tm覺yor. lume 繹zellii iyi, 200m su ge癟irmezlik de olunca daha yayg覺n bir kullan覺m sal覺yor bana.

100 usd civar覺nda tarif ettiiniz t羹m beklentileri kar覺l覺yor orient ray. Ben de bir s羹re kullanm覺t覺m ve memnun kalmistim. Tarif edilen saat bence de kesinlikle diver olmal覺. Su ge癟irmezlik ve bilezik en 繹nemli etkenler.payday3d yazd覺:Merhaba, burada muhtemelen bir 癟ok kiinin en az birden fazla saati var. Tabi ki y羹zde y羹z her ortam覺 kotaramayabilir bir saat, uzun s羹reli zorlu doa koulunda bulunan birinin bir G-Shock/ vb dijital saat ihtiyac覺 olabilir veya 繹nemli bir i g繹r羹mesinde daha bir dress saat takmak uygun d羹ebilir. Ama hi癟biri olmasa da hepsini kapsayabilecek, b羹t癟e ya da marka fark etmeksizin saatleriniz i癟inde yeri geldiinde dada bay覺rda da takar覺m, resmi bir mekan ya da ofis ortam覺nda ite de takar覺m, 癟apa da yapar覺m dediiniz saatiniz hangisi ?
Ben kendi a癟覺mdan bakt覺覺mda Orient ray saatim bu ihtiyac覺m覺 kar覺l覺yor, klasik g繹mlekle de, sweatshirt ya da ti繹rtle de takt覺覺mda s覺r覺tm覺yor. lume 繹zellii iyi, 200m su ge癟irmezlik de olunca daha yayg覺n bir kullan覺m sal覺yor bana.
Reczebb yazd覺:Fazla iddial覺 olsa da b繹yle bir video izlemistim:
https://youtu.be/oXEU3yoJCes
Ben de her tarz ile kullanabiliyorum[emoji846]
SM-M205F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
sieger yazd覺:Eskiden ayni sekilde rolex explorer kullaniyordum, 114270, 36mm olan versiyonu. Simdiki de guzel ama 39 bence o saate buyuk, 38 max olmali gibi dusunuyorum.
Diverlara karsi pek sicak bakamiyorum, cunku rahatlikla smokinde gomlegin altina girivermesi lazim, azicik takilsa beni dellendiriyor.
Bir suredir gunluk olarak patek 5065 kullaniyorum, kordonu kompozit, celik degil ancak yine de takim elbise ile mukemmel gidiyor, smokin belki zorlar ama zaten sede 1-2 kez smokin anca giyiyorum o yuzden sorun yok.
Bir de cartier tank solo var, biraz farkli oldugnndan alismasi zor, ancak alisinca sortla da olur, smokinle de, bi dagda tasta kullanilmaz, yuzulmez, ama diger tum aktivitelerde eksiksiz.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 215 misafir
|