TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Her ortamda kulland覺覺n覺z saat

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Her ortamda kulland覺覺n覺z saat

Mesaj payday3d » 16 Nis 2020, 14:12

Merhaba, burada muhtemelen bir 癟ok kiinin en az birden fazla saati var. Tabi ki y羹zde y羹z her ortam覺 kotaramayabilir bir saat, uzun s羹reli zorlu doa koulunda bulunan birinin bir G-Shock/ vb dijital saat ihtiyac覺 olabilir veya 繹nemli bir i g繹r羹mesinde daha bir dress saat takmak uygun d羹ebilir. Ama hi癟biri olmasa da hepsini kapsayabilecek, b羹t癟e ya da marka fark etmeksizin saatleriniz i癟inde yeri geldiinde dada bay覺rda da takar覺m, resmi bir mekan ya da ofis ortam覺nda ite de takar覺m, 癟apa da yapar覺m dediiniz saatiniz hangisi ?
Ben kendi a癟覺mdan bakt覺覺mda Orient ray saatim bu ihtiyac覺m覺 kar覺l覺yor, klasik g繹mlekle de, sweatshirt ya da ti繹rtle de takt覺覺mda s覺r覺tm覺yor. lume 繹zellii iyi, 200m su ge癟irmezlik de olunca daha yayg覺n bir kullan覺m sal覺yor bana.

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
payday3d

Kay覺t: 26 Tem 2016, 19:39

Re: Her ortamda kulland覺覺n覺z saat

Mesaj Reczebb » 16 Nis 2020, 14:29

Fazla iddial覺 olsa da b繹yle bir video izlemistim:
https://youtu.be/oXEU3yoJCes

Ben de her tarz ile kullanabiliyorum[emoji846]

SM-M205F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Saatin kendisi mek璽n, y羹r羹y羹羹 zaman, ayar覺 insand覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Reczebb

Kay覺t: 27 May 2018, 17:46

Mesaj justaguy » 16 Nis 2020, 15:22

Her ortam konusunda diver'lar her zaman 繹nde. zellikle bir 繹nceki kasa Omega SMP300'羹 tek ge癟erim. Bir 繹nceki kasa dedim 癟羹nk羹 kadran覺n sadelii klasik giyime en son kasas覺na g繹re bir t覺k daha uygun diye d羹羹n羹yorum.

Bir de James Bond abimiz var, simokinle bile diver takan :champ:

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
justaguy

Kay覺t: 29 Mar 2018, 11:07

Mesaj sieger » 16 Nis 2020, 15:28

Eskiden ayni sekilde rolex explorer kullaniyordum, 114270, 36mm olan versiyonu. Simdiki de guzel ama 39 bence o saate buyuk, 38 max olmali gibi dusunuyorum.

Diverlara karsi pek sicak bakamiyorum, cunku rahatlikla smokinde gomlegin altina girivermesi lazim, azicik takilsa beni dellendiriyor.

Bir suredir gunluk olarak patek 5065 kullaniyorum, kordonu kompozit, celik degil ancak yine de takim elbise ile mukemmel gidiyor, smokin belki zorlar ama zaten sede 1-2 kez smokin anca giyiyorum o yuzden sorun yok.

Bir de cartier tank solo var, biraz farkli oldugnndan alismasi zor, ancak alisinca sortla da olur, smokinle de, bi dagda tasta kullanilmaz, yuzulmez, ama diger tum aktivitelerde eksiksiz.
instagram.com/archpatek
Kullan覺c覺 avatar覺
sieger

Ya: 37
Kay覺t: 18 Kas 2015, 13:01

Mesaj Ufkynl » 16 Nis 2020, 16:33

payday3d yazd覺:Merhaba, burada muhtemelen bir 癟ok kiinin en az birden fazla saati var. Tabi ki y羹zde y羹z her ortam覺 kotaramayabilir bir saat, uzun s羹reli zorlu doa koulunda bulunan birinin bir G-Shock/ vb dijital saat ihtiyac覺 olabilir veya 繹nemli bir i g繹r羹mesinde daha bir dress saat takmak uygun d羹ebilir. Ama hi癟biri olmasa da hepsini kapsayabilecek, b羹t癟e ya da marka fark etmeksizin saatleriniz i癟inde yeri geldiinde dada bay覺rda da takar覺m, resmi bir mekan ya da ofis ortam覺nda ite de takar覺m, 癟apa da yapar覺m dediiniz saatiniz hangisi ?
Ben kendi a癟覺mdan bakt覺覺mda Orient ray saatim bu ihtiyac覺m覺 kar覺l覺yor, klasik g繹mlekle de, sweatshirt ya da ti繹rtle de takt覺覺mda s覺r覺tm覺yor. lume 繹zellii iyi, 200m su ge癟irmezlik de olunca daha yayg覺n bir kullan覺m sal覺yor bana.

Resim

Resim
100 usd civar覺nda tarif ettiiniz t羹m beklentileri kar覺l覺yor orient ray. Ben de bir s羹re kullanm覺t覺m ve memnun kalmistim. Tarif edilen saat bence de kesinlikle diver olmal覺. Su ge癟irmezlik ve bilezik en 繹nemli etkenler.

SM-G930F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Ufkynl

Kay覺t: 18 Eki 2015, 18:09

Mesaj payday3d » 16 Nis 2020, 19:17

Reczebb yazd覺:Fazla iddial覺 olsa da b繹yle bir video izlemistim:
https://youtu.be/oXEU3yoJCes

Ben de her tarz ile kullanabiliyorum[emoji846]

SM-M205F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Alpinist ger癟ekten bu tan覺ma uyuyor, 襤癟 bezelin 繹yle ayarland覺覺n覺 bilmiyordum bu saatlerin hakikaten iyiymi. Tek sorun daha resmi bir durumda yeil kadrana k覺yafet uyumu biraz sorun olabilir gibi geliyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
payday3d

Mesaj payday3d » 16 Nis 2020, 19:33

sieger yazd覺:Eskiden ayni sekilde rolex explorer kullaniyordum, 114270, 36mm olan versiyonu. Simdiki de guzel ama 39 bence o saate buyuk, 38 max olmali gibi dusunuyorum.

Diverlara karsi pek sicak bakamiyorum, cunku rahatlikla smokinde gomlegin altina girivermesi lazim, azicik takilsa beni dellendiriyor.

Bir suredir gunluk olarak patek 5065 kullaniyorum, kordonu kompozit, celik degil ancak yine de takim elbise ile mukemmel gidiyor, smokin belki zorlar ama zaten sede 1-2 kez smokin anca giyiyorum o yuzden sorun yok.

Bir de cartier tank solo var, biraz farkli oldugnndan alismasi zor, ancak alisinca sortla da olur, smokinle de, bi dagda tasta kullanilmaz, yuzulmez, ama diger tum aktivitelerde eksiksiz.

Cartier ve Patek biraz fazla klasie d繹n羹k gibi geldi ama Rolex Explorer versatile dedikleri tarz i癟in harika bir se癟enek daha eski y覺prand覺k vintage modelleri de ayr覺 g羹zel duruyor. 襤mkan覺m olsa se癟eneklerimden biri olurdu muhtemelen. Bir de Tudor Blackbay 36 bu t羹r saatler i癟in de dikkatimi 癟eken 癟ok ho bir model bilmiyorum bezelsiz diver gibi bir saat, lumesi iyi diyorlar, 150m su ge癟irmezlik, hem klasie d繹n羹k hem spor, 癟elik bilezikle de deri kordonla da g羹zel duruyor. Tabi bunlar benim kar覺dan g繹rd羹klerim :D
Kullan覺c覺 avatar覺
payday3d

Mesaj Ok7 » 16 Nis 2020, 19:35

Rolex in t羹m 癟elik saatleri uygun bence

Redmi 7A cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Ok7

Kay覺t: 27 ub 2011, 12:09

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 219 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners