F1 şahane görünüyor

Kıvanç

Bu kayışla nomos cok iyi

Ve tabii kurabiye+Türk kahvesi..
Afiyet olsun..

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eraslani yazdı:Worldtime
F1 şahane görünüyor
Kıvanç
Bu kayışla nomos cok iyi
Afiyet olsun..
F1 şahane görünüyor
Kıvanç
Bu kayışla nomos cok iyi
Afiyet olsun..
F1 şahane görünüyor
Kıvanç
Bu kayışla nomos cok iyi
Afiyet olsun..
Sizlere de afiyet olsun 
F1 şahane görünüyor
Kıvanç
Bu kayışla nomos cok iyi
Afiyet olsun..

eraslani yazdı:Sağol Onur
Makina Krups 8298,
Genel olarak memnunum.Tam otomatik makinadan bekleyeceğim performansı fazla yer kaplamadan sağlıyor.Sicaklik ve su miktari gibi ayarlamalar yapmak mümkün.Otomatik kapucino programi çok basarili çalışıyor,ama manüel süt köpurtme malesef mümkün değil.Alt su tepsisi biraz küçük,sık sık boşaltmak gerekiyor.En beğenmediğim yeri çekirdek haznesinin kapağı,herhangi bir yalıtım dusunulmediginden hava aliyor.Tazeligin bozulmaması için az az koyuyorum kahveyi.
Sonuç itibariyle,iyi bir değirmende öğütülmüş kahveyi yine iyi bir makinada usulunce demleyerek çok daha iyi espresso elde edilebilir.Her şey otomatik olsun,2-3 dk sonra elimde kahvem olsun,mükemmel olmasa da olur dersen makina başarılı.

Sen uğraşmayı seviyorsun Onur,moy yazdı:eraslani yazdı:Sağol Onur
Makina Krups 8298,
Genel olarak memnunum.Tam otomatik makinadan bekleyeceğim performansı fazla yer kaplamadan sağlıyor.Sicaklik ve su miktari gibi ayarlamalar yapmak mümkün.Otomatik kapucino programi çok basarili çalışıyor,ama manüel süt köpurtme malesef mümkün değil.Alt su tepsisi biraz küçük,sık sık boşaltmak gerekiyor.En beğenmediğim yeri çekirdek haznesinin kapağı,herhangi bir yalıtım dusunulmediginden hava aliyor.Tazeligin bozulmaması için az az koyuyorum kahveyi.
Sonuç itibariyle,iyi bir değirmende öğütülmüş kahveyi yine iyi bir makinada usulunce demleyerek çok daha iyi espresso elde edilebilir.Her şey otomatik olsun,2-3 dk sonra elimde kahvem olsun,mükemmel olmasa da olur dersen makina başarılı.
Abim teşekkürler, Biliyorsun ben sürekli chemex ve French press ve otomatik kahve makinesi ile demliyorum.
Espressoya dönmek istiyorum ve makine bakıyorum bir yandan o yüzden sordum detaylı cevap için tekrardan teşekkürler

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir
|
||||||||||||||