Ufkynl yazdı:Yeşil ile kahve uyuyor fakat kroko desenli yerine minimal bir kahve diver a daha güzel olur sanki.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet, o nedenle evdeki 20 mm'lik kahve perlonu denedim. Maradona'nın başka bir konuda belirttiği gibi, 22'ye de uydu. Deriden de sanki bir tık daha iyi oldu
Maradona yazdı:SKX ve 5KX modelleri her yola geliyor... Bence olmuş... Güle güle kullanın... [emoji257][emoji120][emoji173]
Xhantos yazdı:justaguy yazdı:Siz ne dersiniz?
Ben beğendim. Bazı saat / modellere her tür kayış kordon yakışıyor, sizinki de onlardan

Çok teşekkürler
Evde boş duran 20 mm perlon'larla da denedim. Kahverengi ve yeşil baya hoşuma gitti

yus49 yazdı:Arkadaslar soyle bir problemim var; paslanmaz, hemen bozulmaz, dogru duzgun pim nerden alabilirim? Sirkeci demeyin lutfen oyle enteresan esnaflik ki adamlara soru sormaya gelmiyor.
Elimde bir sürü farklı boy pim var. Özel pimler değiller, standart (kalın olmayan) pimler. Ben şimdiye kadar sorun yaşamadım. Ankara'da olsanız istediğiniz boyda elden verirdim. İstanbul için ise boy söylerseniz göndereyim. Dediğim gibi özel olmayan, standart, kordonların, tamir setlerinin vb. yanında gelen pimlerden