TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Temption Formula ve Classic Chronograph Model Tanıtım

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Temption Formula ve Classic Chronograph Model Tanıtım

Mesaj Modern60 » 20 Mar 2011, 15:21

Temption un her bir saatinin bir adet kasa numarası ve kayıtlı seceresi hem bilgisayarlarda hem de Klaus'un tuttuğu büyük imalat kayıt defterinde var. Limitedlerde ise ayrıca sınırlı üretim nosu bulunuyor. Klaus Ulbrich gerçekten çok titiz ve iyi işlerin yaratcısı olduğuna inandığım bir imalatçı ve güzel bir marka değeri oluşturdu.1996 da kuruldu ama bu gün dünyada 12 memlekette özel butiklerde ve bazı kontrollü internet sitelerinde temsil edilir. Temption prensipleri gereği en fazla %20 indirim centilmenlik anlaşması olarak imzalatır.Türkiye için de her yıl 70-100 adet ayırabiliyor Fiyatları ve yedekleri de çok uygun. Her ne kadar henüz bir temsilci bulamadımsa bu sene görüşmek isteyen iki butik var. Modelleri gerçekten enstrüman gibi tasarlanmış. Ben yorumu size bırakıyorum. Teşekkürler emre 08 kimsenin başına gelmemesini ve bütün hırsızların ellerinin kırılmasını dilerim. Evinizin özelliğini yıkan bu alçaklara yazıklar olsun. Aylarca psikolojisinden kurtulamadık. Ev darmadağandı. Bütün özel kıyafet ve çamaşırla dahil. Neyse dedim ya kimsenin başına gelmemesini dilerim.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj 2fast4u » 20 Mar 2011, 21:48

Tr'ye gelmesı hayırlı olur pıyasada farklılık yaratır fakat fıyatlar aynı mı olur dusunmek lazım.Dıger baslıkta belırttıgım gıbı spor otomatık saatlerde dıver modeller harıc ulkemızde kıtlık var umarım bu marka gıbı dıger bır kac fırmada yerlı pıyasada yerını alır .Sızede gecmıs olsun modern60
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Modern60 » 20 Mar 2011, 22:47

Teşekkürler 2fast4u. Ben de aynı fikirdeyim ve MarcelloC, Sinn, Tutima yı burada görmeyi çok isterim. Bir de AN yi.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Modern60 » 20 Mar 2011, 22:52

Aslında bir kaç tane Temption alacağım var. CM06 BLACK, CAMEO BROWN, CGK-204 BLACK SP, CGK-204 WHITE SP gibi modeller. Yakında buraya fotolarını veririm. CM06 BLACK sadece Japon pazarına yönelik çok özel bir model. CGK-BLACK SPECIAL EDITION ise kronograf ibreleri mavi olan bir komplikasyon ki özel üretim. CGK-204 te özel ve beyaz kadran üzerinde siyah ibreleri var. Gelidklerinde buraya da koyarım.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj bizantolog » 20 Mar 2011, 23:29

Geçmiş olsun Alan Bey, hırsızlığın maddi zararı yanında bir de travmaya neden olması kötü.

modern60 yazdı:Temption ile ilgili bir de minik anektot. 2008 de eşime bir adet CGK-204 Coral Ltd.Ed aldık ve ltd nosu 006/200 idi. Kasa nosu ise 242. 2008 ekim sonu bir hırsız biz yokken eve girdi ve bu saat ile bir kaç saati bilgisayarı çaldı. Ben Klaus'a bildirdim ve o da saat mutlaka bana haber verilir dedi. Servis vs için çünkü tuş kilitleri Temptio'a özel bir vida isitemi tasarımıyla üretilmiş. Gerçekten de 2009 aralık 21 de Klaus bir mail ile Türkiye'den birilerinin 242 nolu saati servise göndermek istediklerini söyledi ve sizinki mi diye sordu. Evet dedik ve Almanya bu saate el koydu. Ben de Basel 2010 da saati Klaus'tan geri aldım. Tabii bilinçsiz bir kaç usta hem vida sistemini hem de makinedeki bazı parçaları tahrip etmişler tamir resimlerinden gördüm ve yaklaşık 125 eoru servis ödeyerek geri aldım. Kısacası, Temption çok az üretilen bir saat olduğundan çalınma sırasında tamamen parçalanmazsa bulunması çok zor olmaz. Konuyu ekleyen bond a ve ilginize teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
bizantolog

Mesaj Emre » 20 Mar 2011, 23:32

Modern60 zaten ileride bi banka kasasi kiralamak sart olacak gibi. Ve bu durum hic hosuma gitmese de mecburum. Hosuma gitmiyor cunku resmen sabah kafaniza gore saatinizi secip evden cikma ozgurlugunuzu sizden almis oluyorlar. Butun hirsizlarin elleri kirilsin cumlesine katiliyorum.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj nickynick » 21 Mar 2011, 01:21

Ben mavi olanı özellikle çok beğenmiştim. Malum mesele için tekrar geçmiş olsun Alan abi.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Modern60 » 21 Mar 2011, 23:16

Teşekkürler nicky. Maalesef hiç olmaması gereken şeylerden.emre08 haklısın bütün özgür hareketini kısıtlıyorlar ve travmaya neden oluyorlar. Bir daha diyorum elleri kolları kırılsın da yapmaya teşebbüs ettiklerinde başarısız olsunlar.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Turker ve 242 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners