T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
Modern60 » 20 Mar 2011, 15:21
Temption un her bir saatinin bir adet kasa numaras覺 ve kay覺tl覺 seceresi hem bilgisayarlarda hem de Klaus'un tuttuu b羹y羹k imalat kay覺t defterinde var. Limitedlerde ise ayr覺ca s覺n覺rl覺 羹retim nosu bulunuyor. Klaus Ulbrich ger癟ekten 癟ok titiz ve iyi ilerin yaratc覺s覺 olduuna inand覺覺m bir imalat癟覺 ve g羹zel bir marka deeri oluturdu.1996 da kuruldu ama bu g羹n d羹nyada 12 memlekette 繹zel butiklerde ve baz覺 kontroll羹 internet sitelerinde temsil edilir. Temption prensipleri gerei en fazla %20 indirim centilmenlik anlamas覺 olarak imzalat覺r.T羹rkiye i癟in de her y覺l 70-100 adet ay覺rabiliyor Fiyatlar覺 ve yedekleri de 癟ok uygun. Her ne kadar hen羹z bir temsilci bulamad覺msa bu sene g繹r羹mek isteyen iki butik var. Modelleri ger癟ekten enstr羹man gibi tasarlanm覺. Ben yorumu size b覺rak覺yorum. Teekk羹rler emre 08 kimsenin ba覺na gelmemesini ve b羹t羹n h覺rs覺zlar覺n ellerinin k覺r覺lmas覺n覺 dilerim. Evinizin 繹zelliini y覺kan bu al癟aklara yaz覺klar olsun. Aylarca psikolojisinden kurtulamad覺k. Ev darmadaand覺. B羹t羹n 繹zel k覺yafet ve 癟ama覺rla dahil. Neyse dedim ya kimsenin ba覺na gelmemesini dilerim.
-

Modern60
- Contributor
-
- Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40
2fast4u » 20 Mar 2011, 21:48
Tr'ye gelmes覺 hay覺rl覺 olur p覺yasada farkl覺l覺k yarat覺r fakat f覺yatlar ayn覺 m覺 olur dusunmek laz覺m.D覺ger basl覺kta bel覺rtt覺g覺m g覺b覺 spor otomat覺k saatlerde d覺ver modeller har覺c ulkem覺zde k覺tl覺k var umar覺m bu marka g覺b覺 d覺ger b覺r kac f覺rmada yerl覺 p覺yasada yer覺n覺 al覺r .S覺zede gecm覺s olsun modern60
The world is yours .
" serial flipper"
-

2fast4u
-
- Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50
Modern60 » 20 Mar 2011, 22:47
Teekk羹rler 2fast4u. Ben de ayn覺 fikirdeyim ve MarcelloC, Sinn, Tutima y覺 burada g繹rmeyi 癟ok isterim. Bir de AN yi.
-

Modern60
- Contributor
-
Modern60 » 20 Mar 2011, 22:52
Asl覺nda bir ka癟 tane Temption alaca覺m var. CM06 BLACK, CAMEO BROWN, CGK-204 BLACK SP, CGK-204 WHITE SP gibi modeller. Yak覺nda buraya fotolar覺n覺 veririm. CM06 BLACK sadece Japon pazar覺na y繹nelik 癟ok 繹zel bir model. CGK-BLACK SPECIAL EDITION ise kronograf ibreleri mavi olan bir komplikasyon ki 繹zel 羹retim. CGK-204 te 繹zel ve beyaz kadran 羹zerinde siyah ibreleri var. Gelidklerinde buraya da koyar覺m.
-

Modern60
- Contributor
-
bizantolog » 20 Mar 2011, 23:29
Ge癟mi olsun Alan Bey, h覺rs覺zl覺覺n maddi zarar覺 yan覺nda bir de travmaya neden olmas覺 k繹t羹.
modern60 yazd覺:Temption ile ilgili bir de minik anektot. 2008 de eime bir adet CGK-204 Coral Ltd.Ed ald覺k ve ltd nosu 006/200 idi. Kasa nosu ise 242. 2008 ekim sonu bir h覺rs覺z biz yokken eve girdi ve bu saat ile bir ka癟 saati bilgisayar覺 癟ald覺. Ben Klaus'a bildirdim ve o da saat mutlaka bana haber verilir dedi. Servis vs i癟in 癟羹nk羹 tu kilitleri Temptio'a 繹zel bir vida isitemi tasar覺m覺yla 羹retilmi. Ger癟ekten de 2009 aral覺k 21 de Klaus bir mail ile T羹rkiye'den birilerinin 242 nolu saati servise g繹ndermek istediklerini s繹yledi ve sizinki mi diye sordu. Evet dedik ve Almanya bu saate el koydu. Ben de Basel 2010 da saati Klaus'tan geri ald覺m. Tabii bilin癟siz bir ka癟 usta hem vida sistemini hem de makinedeki baz覺 par癟alar覺 tahrip etmiler tamir resimlerinden g繹rd羹m ve yakla覺k 125 eoru servis 繹deyerek geri ald覺m. K覺sacas覺, Temption 癟ok az 羹retilen bir saat olduundan 癟al覺nma s覺ras覺nda tamamen par癟alanmazsa bulunmas覺 癟ok zor olmaz. Konuyu ekleyen bond a ve ilginize teekk羹r ederim.
-

bizantolog
-
- Ya: 53
- Kay覺t: 23 Eki 2009, 11:11
-
Emre » 20 Mar 2011, 23:32
Modern60 zaten ileride bi banka kasasi kiralamak sart olacak gibi. Ve bu durum hic hosuma gitmese de mecburum. Hosuma gitmiyor cunku resmen sabah kafaniza gore saatinizi secip evden cikma ozgurlugunuzu sizden almis oluyorlar. Butun hirsizlarin elleri kirilsin cumlesine katiliyorum.
T S F = P A Y L A I M
-

Emre
- Editor
-
- Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20
-
nickynick » 21 Mar 2011, 01:21
Ben mavi olan覺 繹zellikle 癟ok beenmitim. Malum mesele i癟in tekrar ge癟mi olsun Alan abi.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
-

nickynick
-
- Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44
Modern60 » 21 Mar 2011, 23:16
Teekk羹rler nicky. Maalesef hi癟 olmamas覺 gereken eylerden.emre08 hakl覺s覺n b羹t羹n 繹zg羹r hareketini k覺s覺tl覺yorlar ve travmaya neden oluyorlar. Bir daha diyorum elleri kollar覺 k覺r覺ls覺n da yapmaya teebb羹s ettiklerinde baar覺s覺z olsunlar.
-

Modern60
- Contributor
-
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: AykutT, kesikparmak ve 226 misafir